LEDVANCE A/S

Perfekt kontorbelysning med de nye Panel 1200 Direct/Indirect

 

De nye Panel 1200 Direct/Indirect er nedhængte armaturer med direkte (70%) og indirekte (30%) lysemission overholder den lange række af krav, der er til kontorbelysning. Den nye Panel 1200 serie er produceret i det prisvindende LEDVANCE SCALE design, har fleksible monteringsmuligheder og meget lave drift- og vedligeholdelsesomkostninger. Panel 1200 Direct/Indirect armaturer er tilgængelige hos grossisterne i to forskellige versioner (on/off og DALI).

Kontorbelysning skal overholde en lang række standarder, direktiver, lovgivninger og retningslinjer og skal samtidig tage højde for forskellige sundheds- og sikkerhedskrav. Derudover er rummets arkitektur, anvendelse og størrelse også er vigtige faktorer ved valg af belysning. De vigtigste krav er blændfrit lys til skærmarbejde, en ensartet lysfordeling og tilstrækkeligt med lys. Belysningsløsninger, der er ergonomisk korrekt designede, er medvirkende til at skabe et produktivt arbejdsmiljø og skærpe medarbejdernes koncentration. Med de nye Panel Direct/Indirect præsenterer LEDVANCE en serie, der fuldt ud lever op til disse krav.

Høj lyskvalitet – lave drift- og vedligeholdelsesomkostninger
De nye Panel 1200 Direct/Indirect armaturer giver 70% direkte lys ned på arbejdspladsen og 30% indirekte lys til standardbelysningen med en samlet lumenpakke på 4000 lumen (2800 lumen ned/1200 lumen op). Den mikro-prismatiske diffuser giver en homogen lysfordeling og der opnås en meget lav blænding (UGR<19) jf. UNI-EN 12464-1. Armaturerne i den nye serie har meget lave drift- og vedligeholdelsesomkostninger med op til 110 lm/W og en levetid på op til 80.000 timer (L70/B50). Driveren er fås også som DALI og er integreret i wireophænget, hvilket giver højere fleksibilitet. LEDVANCE yder en garanti på fem år på den nye Panel-serie.

Minimalistisk, funktionelt design og nem installation
Panel Direct/Indirect serien er fremstillet i det moderne SCALE design fra LEDVANCE, som vandt German Design Award 2019 i kategorien lys. Armaturet er meget slankt med aluminiumsramme og afrundede kanter. De transparente ledninger fortrådes nemt via stik og armaturet kan monteres i valgfri højde ved hjælp af stålwire.

Du finder mere information om armaturerne her:

https://www.ledvance.dk/produkter/armaturer/professionelle-armaturer/nedhaengte-armaturer/index.jsp