Ny IP69K stik serie: RST16/RST Mini, ja kært barn har mange navne.

Alting bliver mindre og mere kompakt, det gælder også for el komponenter. Wieland har videreudviklet og optimeret RST®-serien. Det er der kommet en ny serie RST® MINI ud af. RST® MINI har samme egenskaber som RST®-serien men er blevet gesis-mini-programmarkant mere kompakt.

RST® MINI fås i 2- til 5-polet udgaver. Der er i alt mere end 400 varianter at vælge imellem. RST® MINI er godkendt til 250/400V og 16A – i beskyttelsesklasse IP66/69K og IP68 (liggende på 3m vand i 2 timer) – og er den mindste serie stik til stikbar installationsbrug på markedet.

Mange virksomheder eksporterer store dele af deres produktion så derfor har RST® MINI også alle de vigtige godkendelser: VDE LR, DNV/GL, BV, RINA), CSA og UL godkendelse.

RST® MINI har en bred vifte af forskellige kodninger, både farve og mekanisk. Dette gør, at de forskellige kredsløb er klart adskilt både visuelt og mekanisk, så kan de ikke forbindes. Dette udelukker fejlmontage. RST® MINI er forsynet med den patenterede TWIST LOCK der låser stikkene automatisk. En hørbart “klik” giver et klart feedback på at stikkene er monteret korrekt.

RST® MINI udgør et stikbart installationssystem – Inklusive stik, chassisstik, konfektioneret kabler og fordelerblokke. RST® MINI er en effektfuld udvidelse af det succesfulde RST® system, der nu er blevet endnu mindre.

For yderligere information: http://www.wieland-electric.com/en/products/circular-connector-system-industry Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på: sales@wieland-electric.dk eller på telefon: 70 26 66 35.Lås-status

Vi ses på stand C-3639.