BRADY A/S

Nem og hurtig påsætning af driftsikre ledningsmærker

Ledningsmærker er en driftsikker og solid løsning til opmærkning af kabler. At påsætte et ledningsmærke er imidlertid ikke altid lige nemt, især når man skal opmærke tynde kabler vha. bittesmå ledningsmærker. Med vores håndholdte QuickSleeve-applikator bliver påsætning af ledningsmærker meget hurtigere og nemmere.

Nem påsætning af ledningsmærker

QuickSleeve er et brugervenligt multifunktionsværktøj, som kan bruges til hurtig, effektiv og ergonomisk påsætning af ledningsmærker. Det gør det muligt nemt at samle et ledningsmærke op, komme et kabel i og påsætte ledningsmærket ved at trække det over kablet.

QuickSleeve inkluderer:

  • en applikator til ledningsmærker på 4,6 mm
  • en applikator til ledningsmærker på 6 mm
  • en applikator til ledningsmærker på 8,5 mm
  • en applikator til ledningsmærker på 11,15 mm
  • en skruetrækker, som passer til klemmerækker, til at montere ledninger med
  • en LED-lommelygte

 

Et bredt udvalg af driftsikre ledningsmærker

Brady tilbyder et bredt udvalg af driftsikre ledningsmærker, der nemt kan påsættes med QuickSleeve-applikatoren. Ledningsmærker er en fleksibel opmærkningsløsning, som nemt kan skubbes hen ad et kabel, indtil de varmes op, så de krymper og sidder fast. Det gør det muligt at justere ledningsmærkernes position, når kablerne er monteret. Ledningsmærkerne skal trækkes over kablerne inden monteringen.

Design og udskrivning på stedet

Mulighed for udskrivning på stedet eliminerer behovet for at bære rundt på massevis af fortrykte opmærkningslabels. Vælg den printer, som passer bedst til dine behov, og nogle kassetter med dine foretrukne ledningsmærker, så kan du udskrive dem, hvor og når du har brug for dem. Når de kombineres med Brady Workstation-appsene til design af ledningsmærker, kan vores transportable og bordplacerede printere bruges til at udskrive stort set ethvert ledningsmærke til enhver brug.

Hurtig og nem påsætning af bittesmå ledningsmærker med QuickSleeve.

Se QuickSleeve i aktion