Moderne og højeffektive LED-lyskilder tager kampen op mod dårligt lys

OSRAM LED-lyskilder fra LEDVANCE 2018/2019

Markedets krav til godt lys er støt stigende og hos LEDVANCE, som er ekspert indenfor lys, ligger fokusområdet naturligt på fortsat udvikling af den innovative LED-lysteknologi. Dette foregår både i tæt samarbejde med trofaste kunder og via et stærkt salgsnetværk. Ikke alene forhandles produkter fra LEDVANCE, såsom LED-lyskilder i OSRAM brand, i 140 lande fordelt over det meste af verden, men selskabet er også en troværdig og kompetent partner i mere end 50 lande, hvor specialister altid står klar med råd og vejledning til kunderne.

Med det nye sortiment af OSRAM LED-lyskilder markedsføres brugervenlige og intelligente belysningsløsninger. Mange velkendte lyskilder er blevet yderligere udviklet og findes nu i et væld af lysfarver alle med forbedret effektivitet. Sortimentet er desuden udvidet med helt nye højeffektive typer, der kan anvendes til en lang række løsninger.

LED-lyskilder i klassiske former

LEDVANCE tilbyder et omfattende sortiment af LED-lyskilder i OSRAM brand og alle i samme form og størrelse som traditionelle glødepærer og halogener – både i klare og matte udgaver. Sortimentet byder nu også på LED-alternativer til traditionelle 150W halogenlyskilder med helt op til 2.452 lumen. Alle standardtyper findes også i en dæmpbar udgave. OSRAM PARATHOM® PRO sortimentet imponerer med deres høje farvegengivelse på op til CRI 95. For kunder, der især fokuserer på design, vil det udvidede sortiment af 1906 vintage lyskilderne – nu med endnu flere typer, XXL versioner og med spiral glødetråd – være særlig interessant.

LED-reflektorlyskilder

Mange af LED-reflektorlyskilderne – som fx. PAR 20/30/38 og R39/50/63/80 typerne – er fremstillet i glas og passer perfekt til drift i åbne armaturer. Også de ikke-dæmpbare typer i MR11 serien er med deres nye glasdesign og med mulighed for to lysfarver (2.700 og 4.000 Kelvin) værd at fremhæve. PAR38 dæmpbar og PAR38 grøn kan med IP65-beskyttelsesklassen (stænktætte) med fordel anvendes udendørs. OSRAM PARATHOM PRO versionerne med deres farvegengivelsesindeks (CRI) på op til 97 og en levetid på 40.000 timer er ideelle til butiksbelysning.

LED-rør

OSRAM LED-sortimentet 2018 fra LEDVANCE er betragteligt udvidet med endnu flere kraftige og robuste OSRAM SubstiTUBE® LED-rør – blandt andet udvalgte LED-rør med en levetid på op til 60.000 timer og fremstillet i glas. En beskyttelsesfolie gør dem sprintfri, så de med fordel kan anvendes i fødevareindustrien mm. OSRAM SubstiTUBE® T8 Connected udmærker sig ved det enkle og let-anvendelige SMART-System. OSRAM SubstiTUBE® T8 EM er kendetegnet ved ekstra højt lysudbytte på op til 165 lm/W og med mulighed for tandem/serieforbindelse for alle 600 mm typerne, mens OSRAM SubstiTUBE® T9 kan anvendes som direkte alternativ til traditionelle 22W og 32W T9 lysstofrør.

LED-lyskilder med specielle funktioner

LEDVANCE tilbyder flere OSRAM LED-lyskilder med specielle funktioner til stort set ethvert anvendelsesområde. Der er lyskilder med dagslyssensor – nu også i klassiske standard filament-typer – eller med bevægelsessensor, der alle er meget økonomiske og kun lyser, når det er påkrævet. Duo Click Dim lyskilderne kan uden problemer dæmpes via afbryderen. Active & Relax lyskilderne giver mulighed for skifte mellem effektivt arbejdslys og afslappende lys, hvor der efter ønske kan skiftes mellem varm hvid og kold hvid. Der findes versioner med GLOWdim teknologi, hvor lyset bliver varmere, når det dæmpes og er med til at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære. Den nye Facility nødlyskilde har et integreret batteri, der giver op til 2 timers lys. Alt i alt – et samlet sortiment der opfylder de mange forskellige ønsker og krav, der kan være til en god belysning.

LED-lyskilder til særlige anvendelsesområder

Det nye sortiment byder også på en lang række lyskilder til særlige anvendelsesområder, der er lige så omfattende, som det er moderne. De nye HQL LED HIGHBAY lyskilder kan erstatte traditionelle HQL og HQI lyskilder på 250W og 400W. De nye HQL LED PRO lyskilder med 13.000 lm og E40 sokkel kan bruges som alternativ til traditionelle HQL 250W eller NAV lyskilder på 210W. OSRAM DULUX® LED lyskilde sortimentet omfatter nye typer til direkte udskiftning af kompaktrør D, D/E,S og L – OSRAM DULUX® L LED er fremstillet i glas. Det omfattende og delvis dæmpbare sortiment af LED G9, G4 og GY6.35 lyskilder til henholdsvis 230V og 12V og GX53 lyskilderne med deres ultra-flade design og en spredningsvinkel på 120° imponerer også. OSRAM LEDinestra®, LINE R7s og Special T26 lyskilder fuldender dette alsidige og brede LED-sortiment.

 

Med dette nye LED-lyskildesortiment i OSRAM brand står LEDVANCE stærkt som den foretrukne samarbejdspartner i kampen mod dårligt lys.

 

Du kan finde meget mere information om produkterne her: ledvance.dk/lyskilder

Download hele kataloget her:

LEDVANCE-OSRAM-LED-lyskilder-2018-19-2