LEDVANCE A/S

LEDVANCE SubstiTUBE T8 Connected forbedrer intelligent belysning til parkeringsanlæg, industri og lager

  

 

LED-erstatningerne giver besparelser på 50 procent eller mere i forhold til konventionelle lysstofrør og har samtidig en ny funktion med Master & Slave sensorer til styring af multizoner.

 Anden generation af SubstiTUBE T8 Connected LED-rør er en opdatering af den allerede eksisterende SubstiTUBE T8 Connected og er særligt udviklet til anvendelse i parkeringsanlæg med flere adgangsveje samt fabrikker, lagerbygninger og gangarealer.

Systemløsningen SubstiTUBE T8 Connected fra LEDVANCE giver mulighed for intelligent belysning uden programmering eller omkabling, hvilket reducerer tidsforbruget og lønomkostningerne væsentligt. Både sensorer og SubstiTUBE LED-rørene kommunikerer via den nye ZigBee 3.0 standard. Store grupper på op til 200 enheder rør og sensorer kan styres trådløst for at udvide tilstedeværelsesregistreringen og området for automatisk lysstyring til at dække store områder. Fx med sensorer ved flere ind- og udgange kan rørene automatisk tændes synkront, hvis nogen går ind på området via en af indgangene. Det gør SubstiTUBE T8 Connected LED-rørene helt perfekte til at imødekomme de høje og helt specifikke behov, der er til belysning i parkeringsanlæg.

Med dæmpning af multizoner, registrering af optaget/fri plads og indstilling af dagslys opnår det intelligente system af nye SubstiTUBE T8 Connected LED-rør betydelige energibesparelser på 50 procent eller mere sammenlignet med konventionelle lysstofrør plus yderligere 20 til 30 procent med Connected Sensor.

SubstiTUBE T8 Connected LED-rørene i glas med splintbeskyttelse har en meget høj effektivitet på op til 150 lm/W og en levetid på op til 50.000 timer. Rørene fås i længder på 1.200 mm og 1.500 mm med 5 års garanti.

LEDVANCE Connected Sensorer fås i to varianter til forskellig installationshøjde: LB (Low Bay) til under 4 meter og HB (High Bay) til mellem 4 og 14 meter til loftet.

Se mere om SubstiTUBE T8 Connected på ledvance.dk.