LEDVANCE søger: Technical Backoffice Supporter

 

Ledvance A/S udvider forretningens kerneområder og derfor søger vi en el-teknisk ildsjæl med entreprenørånd og motivation samt lyst til at tage med på rejsen.

Om jobbet:
Som Backoffice tekniker er du second-line teknisk support, hvilket i praksis betyder, at du besvarer og håndterer tekniske forespørgsler fra kunder og sælgere telefonisk og via mail, fra start til slut. I spidsbelastninger og ved sygdom vil du naturligt støtte op og træde til som back-up i kundeservice.


I samarbejde med salg beslutter du hvilke produkter, der skal indgå i de enkelte kunders sortimentet, og er ansvarlig for at tekster og data om produkterne i kundens database er korrekte.

Du er også ansvarlig for at teksterne på Ledvance danske hjemmeside er korrekte og up to date.
Det er derfor vigtigt, at du nysgerrigt og proaktivt søger information og løbende holder dig up-to-date omkring produktlanceringer på verdensmarkedet sammenholdt med efterspørgslen og udviklingen i Skandinavien.

Kvalifikationer og kompetencer:
Vi forestiller os at du:
– har en solid el-teknisk baggrund med specifikt kendskab til lys
– har evt. erfaring med tilsvarende opgaver fra en el-grossist, eller en anden udbyder af lys
– … eller måske er du uddannet elektriker og vil bruge uddannelsen mere kommercielt
– formulerer dig perfekt på dansk, samt forstår og taler engelsk
– behersker Office-pakken og er vant til at arbejde i Excel. Kendskab til SAP er en fordel, men ej
et krav

– behersker Dialux og har erfaring med lystekniske beregninger.
– generelt har nemt ved IT og nemt kan tilegne dig nye systemer

Jobbet kræver, du er udadvendt, har let til smil, er kommunikativ og kan lide at være i kontakt med mennesker. Du tænker kommercielt, er yderst serviceminded og formår at sætte dig ind i problemstillinger samt kan formidle dine tekniske budskaber letforståeligt. Du gør dig umage og er en pålidelig og professionel teamplayer, som arbejder selvstændigt og proaktiv med opgaverne, så de kommer i mål til tiden.

Du tilbydes:
En plads på holdet bestående af friske, humørfyldte og yderst dedikerede individer, som samarbejder og kender vigtigheden af at spille hinanden gode. Organisationen er kendetegnet ved en flad organisationsstruktur, internationalt og innovativt miljø i udvikling præget af foranderlighed og mulighed for at være med til at præge hverdagen.
Arbejdstiden er mandag – torsdag kl. 8.00-16.00, fredag til kl. 15.00.
Du bliver omfattet af pensions- og sundhedsordning og har mulighed for at benytte de velfungerende træningsfaciliteter på stedet.

Med næsten 9.000 medarbejdere og aktivitet i mere end 120 lande er LEDVANCE en af de verdensførende leverandører af belysning til professionelle og forbrugere.
Virksomheden er opstået ud af den klassiske belysningsindustri fra OSRAM og markedsfører LED-lyskilder, standardiserede LED-armaturer, intelligente løsninger til Smart Home og bygninger samt traditionelle lyskilder.

 

Søg stillingen her