LEDVANCE A/S

Klar til foråret med udendørs LED-armaturer?

Dekorative LED-armaturer er velegnede til udendørsarealer ved hoteller, kontorer og boligområder – faktisk hvor som helst, hvor design gør en forskel.
Lavt strømforbrug, lang levetid og elegant udseende inden for LED-belysningsløsninger overbeviser flere og flere kunder – og udendørs armaturer er ingen undtagelse.

Størstedelen af ​​sortimentet er beregnet til facademontering. De fleste armaturer fås i antracitgrå- eller hvidbelagt aluminium, og nogle modeller også i rustfrit stål.

Outdoor Belt-modellen er tilgængelig i to forskellige designs – med enten en rund eller rektangulær diffuser bag det iøjnefaldende antracitgrå bælte.

Varianterne findes fra 360 lumen i Outdoor Pole-modellen til 740 lumen til Outdoor Edge-modellen. Farvetemperaturen for alle produkterne er en varm hvid 3000 Kelvin. Armaturerne bidrager derfor til et højere sikkerhedsniveau, samtidig med at det giver en behagelig udendørs belysning. Alle modeller har en levetid på op til 30.000 timer og en 5 års systemgaranti. Outdoor Edge og Outdoor Pole facadearmaturer fås med valgfri kombineret dagslys- og bevægelsessensor.

For Outdoor Lantern-modellen findes der i tillæg til den overflademonterede version matchende pullertversioner, som er 500 mm og 900 mm høje. Pullerterne af Outdoor Pole er 500/800 mm høje. Til Outdoor Pole fås også et matchende væg- og loftarmatur til indirekte belysning. Hovedet på Outdoor Spot og Outdoor Indirect kan vippes og drejes, så lyset kan styres hen, hvor det er nødvendigt.

Outdoor armatuerne er IP54 eller IP44 og er dermed beskyttet.

Se dem på Ejendomsmessen 10.-11. april i Bella Center, stand D09

Se brochuren her:

LEDVANCE_outdoor armaturer 0319

Se mere her:

https://www.ledvance.dk/produkter/armaturer/professionelle-armaturer/udendoers-dekorative-armaturer/index.jsp