GLOWdim: varmere og mere behagelig LED farvetemperatur ved dæmpning ned til 2000 K

glowdim-situation-bar

Der kan opnås et særligt hyggeligt, varmt hvidt lys med glødepærer og halogenlyskilder ved ganske enkelt at dæmpe til en varmere lysfarve. Med GLOWdim teknologien fra OSRAM kan du bruge den populære varme hvide lysfarve også ved moderne effektive LED lyskilder. Den banebrydende LED teknologi er integreret i den nye produktserie “GLOWdim”. Her anvendes forskellige LED’er med forskellige farvetemperaturer, hvor lyset er blandet afhængig af dæmperpositionen.

Når de ikke dæmpes, lyser de varm hvid (2700 K). For at opnå GLOWdim effekten kan de dæmpes ned til ekstra varm hvid (2.000 K). En særlig egenskab gør, at farvegengivelsesindexet (Ra, CR) er højere end 80 selv ved den lave farvetemperatur.

Omfattende GLOWdim sortiment Med introduktionen af GLOWdim teknologien tilbyder OSRAM allerede et omfattende sortiment til anvendelse i det private hjem samt på hoteller og restauranter. Det består af en Classic A (E27 sokkel, mat), Classic B (E14 sokkel, mat), en PAR 16 spot som 48 watt erstatning (GU10 sokkel) og en MR 16 spot som en 33 watt erstatning (GU5.3 sokkel). Det sikrer en nem udskiftning af lyskilder i de fleste almindelige applikationer og kombinationer.

SSSSelv når det kommer til dæmpningskompatibilitet tilbyder OSRAM et væld af kombinationsmuligheder. Alle GLOWdim lyskilder er designet og testet til brug med de fleste gænge for- og bagkants, universelle og selv DALI dæmpere. Derfor tilbyder de en væsentlig højere dæmpbarhed end sammenlignelige konkurrerende produkter. Detaljeret kompatibilitetsliste findes her: ledvance.dk/GLOWdim.

Væsentlige energibesparelser med GLOWdim Sammenlignet med tilsvarende glødepærer eller halogenpærer kan du med GLOWdim lyskilder spare op til 90% strøm og på denne måde være en del af energiklasse A+. Med en levetid på op til 25.000 timer og 5 års garanti kan energi- og vedligeholdelsesomkostningerne reduceres betragteligt.

glowdim