Forøg stregkoders læselighed med labels, der kan lasergraveres

Den nye B-730-polyimidlabel til lasergravering og automatisk påføring fra Brady er designet til at øge læseligheden af stregkoder, der graveres med laser på printplader og komplekse overflader. Takket være større kontrast er det lettere at scanne stregkoder, der er lasergraveret på labelen, hvilket betyder mindre spild i forsyningskæder med strenge krav til sporbarhed.

laserengraveablelabelb730-pic
Stregkoder med stor kontrast

Bradys nye B-730-polyimidlabel til lasergravering giver pålidelig læselighed af stregkoder, uanset typen af overflade, der skal identificeres. Den holdbare label i høj kvalitet, som har en sort, mat finish, viser hvide markeringer efter lasergravering, hvilket optimerer kontrasten for stregkoder og serialisering. Det gør også labelen yderst velegnet til ekstremt små skrifttyper og komplekse tryk, der kan genereres med lasere.

Mindre spild

B-730-polyimidlabelen kan reducere spild i forsyningskæder, som skal overholde strenge krav til sporbarhed. Stregkoder, der er lasergraveret på B-730-labelen, er lettere at læse for scannere sammenlignet med direkte markering, hvilket betyder mindre spild. Da stregkoden er mere læselig, kan B-730-labelen også forbedre data mining i intelligente fabrikker, som bruger lasere til at markere produkter.

Perfekt til automatisk påføring

B-730-polyimidlabelen med sporbarhed til lasergravering og automatisk påføring er forsynet med et ultratyndt, men holdbart, permanent klæbemiddel, som kan modstå høje temperaturer og aggressive kemikalier, samtidig med at der undgås overskydende klæbemiddel for at begrænse risikoen for ikke-planlagte produktionsstop. Labelen er udviklet specielt til systemer med automatisk påføring, og den er meget pålidelig og sikrer større præcision og opsamlingshastighed.

Hvis du ønsker flere oplysninger eller vil bestille et prøveeksemplar, kan du kontakte Brady via Tel: + 45 66 14 44 00 / Email: info_denmark@bradycorp.com.