Fleksibilitet kommer i par af tre: LEDVANCE præsenterer nyt sortiment af LED-bånd og tilbehør

    

Det nye LED-bånd kommer i tre klasser: Superior, Performance og Value – til forskellige behov og anvendelser

 

Nyt system af fleksible LED-bånd og tilbehør dækker en bred vifte af behov til professionelle belysningsløsninger

LEDVANCE tilbyder et nyt sortiment af LED-bånd til en lang række af professionelle belysningsopgaver. LED-båndene findes i 3 forskellige klasser for at dække ethvert behov. Udover LED-båndene omfatter sortimentet også LED-drivere, profiler til overflade eller nedhængt montering, covers og andet tilbehør – en perfekt LEDVANCE systemløsning til professionel belysning.

LED-båndene kommer i tre forskellige klasser: Superior, Performance og Value, som hver især adskiller sig i forhold til anvendelse, levetid, IP klassificering, antal LED pr. meter og dermed lysudbytte og lysfordeling. De er tilgængelige i en række farvetemperaturer lige fra aktiverende dagslys på 6.500 kelvin til varmt hvidt lys på 2.700 kelvin og lumenpakker fra 300 til 2.000 lumen pr. meter. Det gør LED-båndene egnede til praktisk talt alle belysningsopgaver i moderne belysningskoncepter – også almindelig klassisk belysning, effektbelysning og indirekte belysning af nicher og kanter. Alle LED-bånd er forfortrådede på begge sider og er lette at afkorte i ønskede længder. De kommer også alle i beskyttede og ubeskyttede versioner. Med andre ord med eller uden silikoneforsegling til beskyttelse mod støv og vand.

Tre produktklasser dækker mange behov

De TÜV-certificerede bånd i Superior klassen er specielt egnede til store prestigefyldte bygninger, såsom hovedkontorer, pænere hoteller, indkøbscentre og museer, hvor de giver imponerende farvegengivelse med CRI på over 90. De 140 LED pr. meter giver også en meget homogen lysfordeling. Med IP67 beskyttelse er de beskyttede versioner i Superior klassen ideelle til udendørs brug samt indendørs i støvede og fugtige rum. Superior båndene har en meget lang levetid på op til 60.000 timer og en garanti på 5 år.

Bånd i Perfomance klassen er også TÜV-certificerede og kendetegnes ved en meget lang levetid på op til 35.000 timer og kan i udgaven med IP66 beskyttelse modstå støv og vandstænk. Med CRI på 80 leverer båndet en god farvegengivelse og er velegnet til medium størrelse kontorbygninger, skoler, restauranter, barer og forretninger. LEDVANCE giver 3 års garanti på Performance båndene.

Produkterne i Value klassen er “all-rounders” med en rigtig god balance mellem pris og ydeevne til belysningsløsninger i det knap så krævende segment. De har også en farvegengivelse på 80, findes i en beskyttet udgave i beskyttelsesklasse IP65 og med en levetid på op til 20.000 timer. Med disse egenskaber egner de sig til indendørs belysning i mindre kontorer, mindre hoteller, private ejendomme samt passende udendørs områder.

Omfattende sortiment af tilbehør til nem installation og betjening
I værktøjskassen for LEDVANCE LED-bånd systemet findes alle de komponenter, som skal bruges til nem installation og betjening. Det omfatter LED-drivere i forskellige versioner til de respektive klasser, med eller uden IP-beskyttelse samt med eller uden dæmpningsfunktion. Der kan vælges fra et omfattende sortiment af profiler, inklusive versioner til forskellige installationstyper til lofts- eller vægmontering. Derudover indgår en række konnektorer, endestykker og monteringsbeslag i sortimentet.

Med LED-bånd konfiguratoren, som du finder på ledvance.com, kan du hurtigt og nemt løse opgaverne. Når nøgledata for belysningsprojektet er indtastet i konfiguratoren, genererer den automatisk en detaljeret liste med alle nødvendige komponenter.

Du kan få det nye LEDVANCE LED-bånd system hos din el-grossist.

Se mere på LEDVANCE.COM eller LEDVANCE.DK

Prøv LED-bånd konfiguratoren.

Find brochuren her

 

Kontakt vores eksperter på 43 39 90 00.