Farvelabels til detaljerede produktoplysninger

Brady tilbyder nye, holdbare produktlabels i farver, som udskrives digitalt og kan tilpasses efter behov, til angivelse af vigtige, detaljerede oplysninger om produkter, sikkerhed og overholdelse af standarder.sample-pid-labels

Farvelabels og kompleks udskrivning

Bradys nye produktlabels udskrives digitalt i foto- eller flerfarvekvalitet i høj opløsning til optimeret formidling af vigtige produktoplysninger til kunderne. RAL, Pantone og andre farvekoder kan angives. Nye printtolerancer på op til 0,1 mm forbedrer farvekvaliteten af små og komplekse tekster, firmalogoer, stregkoder og piktogrammer på Bradys holdbare produktlabelmaterialer.

Holdbare produktlabelsrsz_full_colour_product_label_on_laser_afstandsmeter

Brady tilbyder et bredt udvalg af polyester og andre holdbare produktlabelmaterialer, som er lamineret i en mat eller blank finish. Disse labels er meget modstandsdygtige over for kemikalier, opløsningsmidler og slitage for at øge deres læselighed på lang sigt.

Kan frit tilpasses

Bradys fortrykte produktlabels i farver kan tilpasses efter behov. Der kan nemt oprettes både store og små labelstørrelser med serialisering, firmalogoer, produktionsserienumre, stregkoder og andre variable data, selv med meget små skrifttyper. Der kan vælges specifikke kombinationer af labelmateriale og klæbemiddel for at øge labelens holdbarhed og læselighed under særlige, mere krævende forhold. Virksomhederne kan også føje flere data til labels på stedet med en labelprinter i høj kvalitet fra Brady.

Få produktoplysninger eller et gratis prøveeksemplar!