En ”all-rounder” med effektivt lys

De nye OSRAM SubstiTUBE® LED-rør fra LEDVANCE

Vi lever i en omskiftelig verden og den stigende digitalisering, globalisering og automatisering påvirker også belysningsmarkedet. Moderne belysningsteknologier sammenflettes gradvist med de mere traditionelle områder af generel belysning. El-installatører og belysningseksperter imødekommer denne udvikling ved at tilbyde deres kunder mere moderne og avancerede belysningsløsninger.

Med OSRAM SubstiTUBE LED-rør har LEDVANCE mange gode eksempler på innovative produkter og har mange højtydende OSRAM SubstiTUBE® LED-rør, som kan erstatte konventionelle 25W og 40W lysstofrør.

Mange SubstiTUBE-rør har en levetid på op til 60.000 timer – og størstedelen af sortimentet er nu tilgængelig i full glass design. Med beskyttelsesfolien kan mange af disse LED-rør også anvendes i fødevareindustrien og andre krævende miljøer.

Dette gælder også for de særligt alsidige OSRAM SubstiTUBE® T5-versioner. Både rør til elektroniske forkoblinger (ECG) og AC 230V opfylder en lang række behov: OSRAM SubstiTUBE® T5 High Output (HO) rør har for eksempel en ekstrem høj lysstrøm på op til 5.600 lumen (lm), hvilket gør dem ideelle til belysning af produktionshaller og lagre med højt til loftet. OSRAM SubstiTUBE® T5 High Efficiency (HE) rørene skiller sig ud ved deres høje lysudbytte på op til 151 lumen pr. Watt (lm/W), hvilket gør dem meget omkostningseffektive. En ekstra fordel er, at der findes splintringsbeskyttelse på hele serien.

OSRAM SubstiTUBE® T8 Universal-rørene er ægte all-in-one LED-løsninger. De kan betjenes med standard elektronisk forkobling (ECG), eller mekanisk forkobling (CCG) eller AC 230V og er velegnede til en række forskellige applikationer. Hele sortimentet er tilgængeligt i full glass design med splintfri beskyttelsesfilm og har en ekstrem lang levetid på op til 60.000 timer.

OSRAM SubstiTUBE® T8 Connected-rørene er kendetegnet ved deres enkle og brugervenlige styringssystem – rørene kan tilsluttes ved hjælp af trådløs Zigbee-teknologi. Energibesparelse er mulig med intelligent sensorstyret on/off og trindæmpning.

OSRAM SubstiTUBE® T8 EM-rørene giver en usædvanlig høj effektivitet på op til 165 lm/W og kan serieforbindes med alle 600 mm typer. Også i dette segment har alle modeller et glasdesign med beskyttelse mod splintring og et fremragende pris-/ydelsesforhold samt en levetid på op til 60.000 timer.

De nye OSRAM SubstiTUBE® T9 LED-rør er direkte udskiftninger af konventionelle 22W og 32W T9 lysstofrør. Passer til drift ved AC 230V eller med mekanisk forkobling (CCG) og har to forskellige lysfarver (4000K og 6500K)).

LEDVANCE er i stand til at tilbyde et fuldt dækkende sortiment også inden for LED-rør til el-installatører og deres kunder. For at imødekomme markedet yder LEDVANCE – afhængig af type – en garanti på op til 5 år.

 

Se mere her

https://www.ledvance.dk/produkter/produktviden/led-roer-onlinespecial/index.jsp