Design din belysning – med LEDVANCE SMART+ bestemmer du selv!

 

LEDVANCE har netop lanceret en ny serie af SMART+ produkter. Produktserien indeholder SMART produkter til Smart Home løsninger til både indendørs og udendørs brug. Serien giver mulighed for at få lys i mere end 16 mio. farver, og alle i husstanden har mulighed for at styre belysningen via smartphone, tablet eller stemmen. Det har aldrig været nemmere at nyde glæden ved intelligent smart-belysning. 

Den nye LEDVANCE SMART+ serie er designet til hverdagen og dækker hele familiens behov. Opsætning og tilslutning foregår lynhurtigt og nemt via brugervenlig app. Og med et bredt sortiment inden for Smart Home lyskilder, er der et produkt i SMART+ serien til ethvert belysningsbehov. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Én lyskilde, mange muligheder
Med den nye LEDVANCE SMART+ serie får du lyskilder og armaturer, der om morgenen kan give bløde farver, i løbet af dagen skabe et lys, der understøtter koncentration og arbejdsevne – og om aftenen skabe en hyggelig eller festlig stemning. Du får belysning skræddersyet til dine behov.

Du kan også dæmpe belysningen via app’en helt ned til 10% af lysstyrken uden at gøre brug af ekstern lysdæmper. Og hvis børnene ønsker et værelse i fx lilla, grønne eller gule farver, så kan du give børneværelset en makeover uden at svinge malerpenslen. SMART+ serien er til hele familien – både de store og små.

Brug stemmen i stedet for kontakten
Med de intelligente lyskilder får du mere komfort i hverdagen. Du behøver ikke længere at bøvle med at finde kontakten for at tænde lyset, når du kommer hjem efter en lang dag med favnen fuld af dagligvarer. Hvis hænderne er fulde, kan du blot bruge din stemme og bede Google Assistant, Apple Homekit eller Amazon Alexa om at tænde for lyset.

Gør alle produkter smarte med en SMART+ plug
SMART+ serien indeholder også en SMART+ plug. Med plug’en kan du gøre helt almindelige armaturer til intelligente produkter. Du kan tilslutte din gamle lampe, din kaffemaskine eller noget tredje via plug’en og styre dem via app’en. Herfra kan du opsætte lysscener, automatiseringer, tidsstyringer – valget er dit. Og med plug’en kan du spare på energien og løbende følge med i energiforbruget.

Nem styring og integration til flere systemer
SMART+ produkterne kan styres via tre forskellige teknologier: ZigBee 3.0 (kræver hub), WiFi eller Bluetooth Mesh. Du bestemmer derfor selv, om du ønsker at gøre brug af en hub, eller om du blot vil betjene SMART+ produkterne via WiFi eller Bluetooth.

Hvis du ønsker at integrere SMART+ produkterne i dit Smart Home system via en hub, så kan du frit vælge den udbyder, du foretrækker. SMART+ serien er nemlig ikke bundet til ét bestemt system. Det giver dig maksimal frihed.

SMART+ serien giver en tryggere hverdag
De intelligente produkter i SMART+ serien gør det muligt at tænde og slukke lyset på tilfældige tidspunkter. På den måde kan du få det ud til at se ud som om, at der er nogen hjemme døgnet rundt. Du kan også skabe lys i haven, der både giver en pæn udendørsbelysning, og samtidig giver mere tryghed – særligt i de mørke vintermåneder.

Alle SMART+ produkter kan styres, uanset hvor i verden du måtte befinde dig. Med SMART+ Flood Camera, er det desuden muligt at følge al udendørsaktivitet, fx i husets indkørsel så du altid kan følge med, selv når du er på farten. Der sidder nemlig et kamera i armaturet, som følger alle bevægelser, og armaturet sikrer samtidig, at der altid er lys til kameraet.

Bliv inspireret og få svar på dine spørgsmål om LEDVANCE SMART+ her:

#SmartLys #SmartHome #WiFi #Bluetooth #ZigBee #lysdesign