Brady lancerer en ny højtydende printer til kabelopmærkning

 

Med den nye BBrady BMP61 Label PrinterMP™61-labelprinter får du en printer, der fungerer lige så effektivt som dig. Den er transportabel, hurtig og kan bruges til at håndtere mange former for opmærkning i kraft af den trådløse forbindelse og et bredt udvalg af holdbare labels at udskrive på.

Høj ydelse
Bradys nye BMP™61-labelprinter med termisk overførsel er designet til hurtig og effektiv opmærkning af ledninger, kabler og komponenter. Kombineret med højtydende materialer, som kan holde til de barskeste industrielle opmærkningssituationer, er BMP61-labelprinteren en holdbar partner i marken og en driftsikker arbejdshest på fabrikken.
Hvis kun det bedste kan holde trit med din egen præstation, er den robuste og driftsikre BMP61-labelprinter den ultimative maskine til opmærkning, som du kan bruge hele dagen, hver dag og langt ud i fremtiden.

De primære printerfunktionerBrady BMP61 Label Printer
Den solide og transportable BMP61 fås i en Wi-Fi-kompatibel version, der kan bruges sammen med
LabelMark-labelsoftwaren og Brady-mobilapps. Du kan ganske enkelt oprette eller sende labeldesign til BMP61-labelprinteren med en smartphone, så får du ekstremt hurtig og nem oprettelse af labels under arbejdet. Alternativt kan du bruge printerens USB-porte til hurtigt at kopiere store lister over labeldesign fra en computer. Du kan se et eksempel på din label på den store trykfølsomme farveskærm, inden den udskrives, så du undgår forkerte udskrifter og spild af materialer. Og du kan kontrollere indikatorerne for at se, om der er nok farvebånd og labels tilbage til at gennemføre jobbet.

En label til dine behov
Den robuste BMP61-labelprinter med termisk overførsel er kompatibel med 600 labels og farvebånd. Hver kombination udgør en holdbar opmærkningsløsning, som er designet til at kunne klare ekstreme situationer og holde kabler og komponenter opmærkede i de barskeste industrimiljøer. BMP61 kan bruges til at udskrive ledningsmærker, selvlaminerende labels, labeBMP61 Kitls med forhøjet profil, mærkater og andre opmærkningsløsninger i et bredt udvalg af materialer, størrelser og farver på op til 50,80 mm i bredden.

Brady kan også imødekomme kundernes specifikke opmærkningsbehov ved at skabe skræddersyede labels med bestemte former eller mål, specifikke farver eller layout eller med kundens logo fortrykt på labelen. Du skal blot sætte den skræddersyede label i BMP61-labelprinteren for at klare dine opmærkningsopgaver.

Med BMP™61-labelprinteren får du massevis af funktioner til opmærkning af kabler og komponenter.

Se videoen og hent den gratis vejledning til kabelidentifikation!