A.sure – Hvis uheldet er ude

Vi ved, at det er en større økonomisk beslutning at investere i test og måleudstyr. Investeringen i udstyr, der vil udføre væsentlige opgaver på tværs af forskning og udvikling, fremstilling, installation og vedligeholdelse kan både være stor og forretningskritisk for din virksomhed.

Når først investeringen er taget, vil du helst undgå både finansielle og andre utilsigtede overraskelser. Reparationer kan være både dyre og tidskrævende.

Anritsu a.sure service og support løsning er designet til at give dig kontrol over dine driftsomkostninger ved at sikre dig mindst mulig nedetid, hvis uheldet skulle være ude.

Når du køber et Anritsu OTDR hos os, har du mulighed for at tilkøbe en a.sure produktsupportpakke til specialpris indenfor de første 6 måneder. En forsikring, der sikrer dig højest mulig tilgængelighed, omkostningseffektivitet og driftsomkostningskontrol på dit nye udstyr.

  • A.sure basic – Er en 3-års forlænget garanti fra køb af dit Anritsu produkt mod eventuel defekt i materiale eller teknik inkl. prioriteret web-baseret kundesupport.
  • A.sure accidental damage – Forlænger a.sure basic garantien til også at dække reparationer (hvis muligt) forårsaget af utilsigtet skade på produktet i 3 år fra køb – begrænset til maksimalt 1 reparation pr. år.

Accidental damage garantien inkluderer, men er ikke begrænset til:

  • Påvirkningsskader for eksempel forårsaget ved utilsigtet at tabe enheden.
  • Forkert betjening for eksempel ved utilsigtet at tilslutte strømforsyningen til udgangsport eller tilslutte for meget strøm til indgangsport.
  • Kradser eller ridser skærmen under drift ved brug af forkert pen.
  • Forstyrre softwaren ved utilsigtet at indlæse eksterne softwareprogrammer fra andre leverandører.

Går du med overvejelser om at investere i test og måleudstyr, så tager vi gerne en uforpligtende snak om dine behov og mulige løsninger.

Har du brug for inspiration, kan du læse mere om test og måleudstyr på vores hjemmeside, hvor du også finder produkterne fra Anritsu.

Kontakt os, så vi kan finde den optimale løsning til jer.

Telefon: 34 11 12 24
E-mail: teklet@teklet.dk
Hjemmeside: http://www.teklet.dk