Scankab Cables A/S

Malervænget 3
5560 Aarup
Telefon:
7020 3455
Hjemmeside:

Scankab startede som kabelindustriens svar på ”garagerock”

Helt fra starten i 1992 var Scankab en oprører i kabelbranchen. Fra et lager i garagen udfordrede Scankab markedet for kabler, som var domineret

af ganske få aktører. I dag er det stadig en del af virksomhedens DNA at sætte nye standarder for branchen.
Senest har Scankab markeret sig som frontløber inden for brandsikrede kabler (CPR). 


Totalleverandør
Scankab udvikler, producerer og leverer kvalitetskabler og føringsveje til el-installatører, industri, marine- & offshore, infrastruktur og energi. Siden 2004 er den vestfynske virksomhed adskillelige gange blevet hædret som gazelle af Børsen. Scankab beskæftiger 42 medarbejdere på hovedkontoret i Aarup og datterselskaber i Norge og Sverige. I 2015 udvidede Scankab kabelforretningen med føringsveje. Kombinationen af over 3500 kabeltyper på lager, det bredeste sortiment af føringsveje og en udpræget tæft for kundeservice, gør Scankab til en attraktiv totalleverandør på kabelmarkedet.


Morgendagens kabelleverandør
Teknologien og samfundet har ændret sig markant i de 25 år, Scankab har eksisteret. Men én ting har ikke ændret sig. Verden har brug for kabler. Morten Rasmussen, CEO, siger:

Jo mere der bliver af trådløse forbindelser, jo mere skal der bygges effektenheder, som kræver kabler

Med morgendagens løsninger inden for kabler bliver Scankab ved med at sikre virksomhedens fortsatte udvikling og konkurrencedygtighed.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev
, Tråden, og modtag løbende nyheder og tilbud.


Udgivet af Scankab Cables A/S