Scankab fejrer CEO’s 60-års fødselsdag og første spadestik til nyt nordisk hovedkvarter

Scankabs CEO, Morten Rasmussen

Vi ønsker vores CEO, Morten Rasmussen, stort tillykke med hans 60-års fødselsdag i dag – tirsdag den 27. juni.
Selvom han runder et skarpt hjørne, hvor mange kigger mod pensionen, har Morten ingen ambitioner om at skrue ned for sit arbejde. Han vil fortsat spille en central rolle i sit livsværk, og for nylig tog han et vigtigt spadestik sammen med resten af Scankab.

Siden den spæde start i 1992 har Morten drevet det vidt med sit livsværk, der startede som et lager i garagen. Siden da har Scankab udviklet sig til den ledende internationale kabelproducent, vi er i dag – med Morten i spidsen. Og hans ambitioner vidner om, at han ikke har planer om at geare ned.

ET SPADESTIK FOR MISSIONEN
Morten har nemlig for nylig realiseret sine planer om at udvide Scankab med et stort byggeri, og tilbage i maj tog vi så det første spadestik til vores nye nordiske logistikcenter og hovedkvarter – centralt placeret på Fyn.

Spadestikket er et vigtigt skridt i vores stræben efter at fastholde vores høje serviceniveau. I fremtiden kommer det til at give os bedre muligheder for at følge efterspørgslen og distribuere førsteklasses kabelløsninger ud til vores kunder lokalt såvel som på tværs af landegrænser.

Med et tilbageblik på en solbeskinnet dag i maj skal der lyde et stort tillykke med fødselsdagen til vores CEO.

VIDEO FRA DET FØRSTE SPADESTIK
Se vores spændende stemningsvideo fra dagen, hvor medarbejdere, familie og bekendte var samlet til det første spadestik: https://youtu.be/FfhoNkIvn2A