Fibox A/S

Taastrup Hovedgade 101, 1. sal
2630 Taastrup
Telefon:
43718055
Hjemmeside:

Vi tilbyder komplette løsninger indenfor plast- og aluminiumskapslinger lige fra produktdesign af målfaste plastikenheder til færdigtestede systemer, som leveres over hele verden. Vores kapslinger bliver fremstillet i moderne produktionsfaciliteter i Finland og Korea.

Fibox’ modulære plastikkapslinger var de første polycarbonate (PC) kapslinger, der blev introduceret på markedet i 1966. Det blev starten på en ny æra for bygning af fordelingstavler i et isoleret og korrosionsfrit materiale. Siden da har vi været aktive inden for produktudvikling, og med øget eksport er vi i dag en hurtigt voksende virksomhed i stadig vækst.

Kapslinger efter kundens behov
Ligegyldigt hvad dit behov er, giver vores kapslinger dig et bredt udvalg af pakninger samt beskyttelse af elektriske og elektroniske komponenter og systemer. Kapslingerne kan leveres i standardmål eller tilpasset dine nøjagtige specifikationer.

Fibox’ standardproduktudvalg udgør mere end 1000 forskellige løsninger fra kapslinger til kabelføring materiel og ventilations løsninger og tilbyder et udvalg af høj kvalitet til professionel beskyttelse af elektriske og elektroniske komponenter og systemer. Fibox sætter en ære i at yde høj kvalitet i alle forhold, og alle produkter leveres, i henhold til EN 60529, i tæthedsklasse IP54 til IP67. Yderligere har vi ligeledes flere produktserie som er velegnet til brug i udsatte og hårde omgivelser. Disse kapslinger bliver fremstillet enten af polycarbonat, ABS plast, polyester eller aluminium.

Fibox er et privatejet firma, der opererer i 11 forskellige lande med fire produktionssteder og mange lokale partnere på alle kontinenter.


Udgivet af Fibox A/S