Mød Fibox på Automatik 8.-10. september

Besøg os på stand B 1114

Fibox højkvalitets skabe klarer alt slags vejr

Vi kender det alt for godt. Den ene dag er det strålende solskin. Den næste regnvejr. Og så kommer nattefrosten pludseligt, bedst som vi tror, at det er ved at blive forår. Med vores hurtigtskiftende vejr skal dine udendørs el-installationer kunne klare lidt af hvert.

På Automatik præsenterer Fibox nogle af branchens absolut bedste skabe til beskyttelse af elektriske og elektroniske komponenter uanset vejrtype.

Fibox’ modulære plastikkapslinger var de første polycarbonat (PC) kapslinger, der blev introduceret på markedet i 1966. Det blev starten på en ny æra for bygning af fordelingstavler i et isoleret og korrosionsbestandigt materiale. Siden da har Fibox videreudviklet produkterne og kan i dag tilbyde hele 8 forskellige produktserier udført i polycarbonat.

Fibox produktserier i polycarbonat

ARCA, MNX, SOLID, EURONORD, PICCOLO, EK, QUICK, CARDMASTER

Dine fordele

Ved at anvende polycarbonate opnår du alle fordelene fra hhv. stål, rustfrit stål og polyester samlet i ét skab, som er:

• 100% korresionsbestandigt
• Elektrisk isoleret
• Let at bearbejde
• Har en lav vægt
• Høj UV bestandighed
• Meget lang holdbarhed
• Og ikke mindst til en fornuftig pris.

ARCA – en genial og stærk konstruktion

Prøv f.eks. Fibox´ populære ARCA serie, som er udarbejdet i glasfiberforstærket polycarbonat med opskummet PUR-pakning, hvilket gør skabene ekstra slagfaste (IK10) og meget tætte (IP66), og i stand til at modstå store temperatur udsving. Skabene er således yderst velegnede ikke bare til indendørs brug pga. det flotte design, men også til udendørs brug i selv meget i barske miljøer som f.eks. havne, kyster og rensningsanlæg.

Spar tid og penge

Arca skabet er meget enkelt at anvende og let installere og dermed kan du tilmed sparer både masser af tid og penge.

ARCA skabet har stået model til lidt af hvert

Fibox polycarbonat skab er blevet testet i henhold til EN 60529 og EN 62208 mod både voldsomme stød og slag, overspuling af stærke vandstråler og er desuden blevet bombarderet med meget stærke UV-stråler svarende til 25 års direkte sollys (UV-testresultat).

De flotte testresultater er ikke til at tage fejl af: Med en slagfasthed på IK 10 og en tæthedsgrad på IP66 og en modstandsdygtighed over for temperaturer fra -40 °C til +80 °C – og med silikonepakning helt op til +120 °C er skabene i stand til at beskytte dine elektriske applikationer i selv de mest barske miljøer i mange, mange år frem.

Kvalitet ned til mindste detajle

Selv tilbehøret til ARCA serien er der kræset særligt for:

• Patenteret unik hængsel sikrer døråbning (120°) samt dørmonterede komponenter
• Mange låse og lukke muligheder giver stor anvendelighed
• Patenteret aflåselig indvendig dør – der kræves ikke værktøj til montering
• Patenteret DIN-skinnesæt – let at benytte, hurtig at montere og kræver ikke special værktøj
• Montageplade kan justeres i dybden

Er du forhindret i at deltage på messen, så sidder Fibox klar til at besvare spørgsmål på tlf. 43 71 80 55 eller på mail ordre@fibox.com

Mød Fibox A/S til Automatik 2020 på stand B 1114.