Wieland Electric leverer podis® con fladkabel system til Beijing Daxing International Airport .

Baggage sorteringssystemet i den nye Daxing International Airport leveres med Wieland’s podis® con fladkabel system.

 

 

 

 

 

I Beijing Daxing International Airport i Kina vil den elektriske installation til bagagesorteringssystemet blive realiseret på en decentral måde ved hjælp af podis® con fladkabel system fra Wieland Electric.

Cirka 50 kilometer syd for centrum af Beijing arbejdes der på den første fase af opførelsen af Beijing Daxing International Airport. Når første del af byggeriet forventes afsluttet i efteråret 2019, forventes det at den kan betjene 45 millioner passagerer om året. Når den sidste fase af byggeriet er afsluttet, vil lufthavnen have otte landingsbaner og kunne betjene op til 130 millioner passagerer. Med så stort et antal rejsende vil kravene til bagagesorteringen være høj.
Det er Civil Aviation Logistics Technology (CALTCO), et datterselskab af Civil Aviation Group, der skal levere automatikken. Den kinesiske automatik producent ønskede at implementere en decentral løsning til power distribution til bagagesorteringssystemet, der er så let som muligt at installere og kræver minimal vedligeholdelse. Derfor er valget faldet på podis® con fladkabel systemet fra Wieland Electric. Med sin mangeårige erfaring og mange international referencer inden for lufthavnslogistik er Wieland igen den foretrukne samarbejdspartner til dette projekt.

Med den decentrale tilgang er den elektriske forsyning let, hurtig og sikker at installere på en meget struktureret måde, hvilket er specielt velegnet til ekspansive systemer. Cirka 31 kilometer med podis® con 7G4-fladkabel, 750 distributionsmoduler og 5.700 forbindelsesmoduler vil blive brugt til bagagesorteringssystemet i Beijing Daxing International Airport.
Sammenlignet med konventionelle installations metoder giver Wielands modulbaserede podis® con fladkabel system mulighed for fleksibel kabling og ekstremt korte installations- og idriftsættelsestider. Derudover kan der opnås besparelser på 65 procent i tid og 30 procent på omkostninger. Dette takket være de industrielt præfabrikerede og testede komponenter, der er enkle at montere på stedet.

Endnu en fordel er at podis® con fladkabel system gør driften af bagagesorteringssystemet praktisk talt vedligeholdelsesfri. Forbindelsen etableres ved hjælp af isoleringspiercingskontakter. Når forbindelsen er installeret er den vedligeholdelsesfri i hele systemets levetid. På grund af systemkonceptet kan der efterfølgende placeres yderligere afgrenings moduler uden at begå fejl, hvilket fjerner behovet for kontrol. Takket være sine internationale certificeringer og godkendelser er podis® con fladkabel systemet ideelt til brug over hele verdenen og opfylder alle kravene med hensyn til produkt- og monteringsgodkendelser.

 

 

 


podis®
con fladkabel system giver en tidsbesparelse på op til 65 procent i installation og idriftsættelse sammenlignet med konventionel installationer.

 

Vil du høre mere om podis® con fladkabel systemet er du velkommen til at kontakte os på 70 26 66 35 eller se på vores hjemmeside: Link

 

 

Se mere på YouTube: Link