Velkommen til 2019 – nye produkter, opdateret udstilling og en masse inspirerende møder

Et nyt år er skudt i gang. Et år, hvor Teklet blandt meget andet byder på nye produkter, en opdateret udstilling, en opdateret hjemmeside og masser af møder. Vi glæder os!

Sikken et 2018 vi sagde farvel til med nyheder på både produkt- og medarbejderfronten. Nu ser vi hos Teklet frem til et meget spændende år. 2019 har nemlig flere spændende ting at byde på.

– Vi følger hele tiden udviklingen med hensyn til nye produkter og måder at løse opgaver på. Og vi glæder os til at komme med flere nye produkter i løbet af 2019. Allerede nu kan vi da godt afsløre, at der blandt andet kommer blæsemaskiner til indblæsning af kabler i rør, siger Henrik Hedegaard, ejer af Teklet.

Med opgraderingen på medarbejderfronten i 2018 med både Hanne Thonesen og Peter Groth bliver der også mulighed for endnu flere kundebesøg i det nye år.

– Vi elsker at komme ud at besøge kunder og samarbejdspartnere. Det er altid interessant at høre om jeres udfordringer og ønsker. Og vi vil altid gerne vise vores produkter frem og komme med gode bud på løsninger, der kan opfylde jeres behov, fortæller Henrik og fortsætter:

– Kunder og samarbejdspartnere er naturligvis også altid velkomne hos os i Stenløse. Vi har en god udstilling med nogle af vores produkter. En udstilling, vi opdaterer og udvider løbende. Så I kan både få en god snak, høre om produkterne og vende løsningerne. Og selvfølgelig få en kop kaffe.

Teklet ønsker alle et rigtig godt nytår – og ser frem mod et spændende 2019.

Kontakt os, så vi kan finde den optimale løsning til jer.

Telefon: 34 11 12 24
E-mail: teklet@teklet.dk
Hjemmeside: http://www.teklet.dk