WAGO Denmark A/S

Plug in-strømtransformere med low power-udgang

De nye plug in-strømtransformere med low power-udgang og picoMAX®-stikforbindelser er især velegnede til lavere strømme på op til 32 A.

Overalt, hvor strømme ikke kan bearbejdes direkte, kommer strømtransformere ind i billedet. WAGO har lanceret en ny variant, der er særligt velegnet til strømme op til 32 A: Plug in-strømtransformeren med low power-udgang konverterer den primære mærkestrøm til en galvanisk adskilt sekundærstrøm på 320 mA. I måleområdet mellem 0,8 og 32 A og i kombination med de 3-fasede effektmålemoduler fra WAGO-I/O-SYSTEM 750 overholdes nøjagtighedsklasse 0,5 i henhold til EN 61869-2.

Den stikbare picoMAX®-tilslutningsteknologi gør det desuden muligt at installere sekundære kabler nemt og hurtigt. Med låsemekanismerne på siden kan plug in-strømtransformerne let monteres i serie. På denne måde opnås en særligt pladsbesparende installation direkte over en 3-faset kredsløbsafbryder med en faseafstand på 17,5 mm. På grund af dimensionerne, den særlige konstruktion og den store nøjagtighed er plug in-strømtransformerne i serie 855 velegnede til anvendelse i alle undercentraler.

08c02442

 

Særligt pladsbesparende: Plug in-strømtransformerne (855-1700) kan let monteres i serie og installeres direkte over en 3-faset kredsløbsafbryder.

 

 

 

 

08c02443 

 

 

Særligt brugervenlig: Den stikbare picoMAX®-tilslutningsteknologi gør det muligt at installere sekundære kabler nemt og hurtigt.

 

 

 

 

Kontakt WAGO Denmark A/S for yderligere information: tlf.: 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, web: http://www.wago.dk/