Evolume 75 nyhed fra Fagerhult A/S

Vi ønsker at udfordre og forbedre os, derfor arbejdes der altid på at finde bedre og mere energieffektive løsninger.
Vi introducerer Evolume 75 – et mere kraftfuldt, energieffektivt og omkostnings lavt armatur, med nem installation.
Der er indsat hvide reflektorer, for at øge lys komforten og effektiviteten, glasset er skiftet med sort printet glas, for et æstetisk og moderne design.

Som ved vores øvrige udendørsarmaturer anvendes der AGC-linseteknologien til Evolume 75.

Læs mere her:https://www.fagerhult.com/da/videnscenter/LED/optik-udendors/agc-linser/

Dioderne er ændret fra XHP50 til XHP70, hvilket giver mulighed for at øge lysfordelingen og effektiviteten fra hver diode og dermed få mere lys ud af armaturet. Et eksempel er ved 700 mA giver XHP70 2500 lm sammenlignet giver XHP50 1250 lm.
Det betyder, at en Evolume 75 kan klare ca. 50% af det samme, som 1. generation af Evolume kan.

Bæredygtighed
For os handler bæredygtighed om balance og lang levetid. Det gælder både inden for produktion, investeringer, sociale aspekter og teknologiske innovationer.
Læs mere her: Bæredygtighed
Evolume er derfor bygget til holde, med fokus på genanvendelige og robuste materialer.
Den aluminiumslegering, kaldet EN AC-44300 der anvendes i Evolume og som anvendes i alle Fagerhults udendørsarmaturer, er en typisk støbelegering med fremragende støbeegenskaber og anvendes derfor ofte til dele med tynde vægge og kompleks geometri.
Den indeholder meget lidt kobber (0,1 %) og er derfor meget modstandsdygtig over for korrosion.
Aluminium, der anvendes i alle fagerhults udendørsarmaturer, er 99 % genanvendeligt. Grunden til, at det ikke er 100 %, er, at når man genbruger aluminium, går nogle af metallerne i legeringen tabt, og derfor kan det være nødvendigt at tilsætte nyt materiale.
Alle skruer er lavet af syrefast rustfrit stål med en såkaldt Geomet-belægning (med zink/aluminium), der forhindrer korrosion mellem støbejern/skrue.
Selve reflektoren er fremstillet af plast (PBT) og er 100 % genanvendeligt.
Glasset er hærdet og med vores organiske trykteknik er det 100 % genanvendeligt.

Evolume serien
Den NYE Evolume 75, er med sin fremragende lysfordeling ideel til f.eks. gang- og cykelstier, lokalveje og parkeringspladser.
Evolume 1 er tænkt til større veje/ mere omfattende vejsystemer, parkeringspladser.
Evolume 2 er et større armatur, der egner sig godt på Transport pladser, havne anlæg, Motorveje, hvor der kræves yderligere højere belysningsniveauer.

Kan tilpasses efter behov
På alle Evolume varianter er det også muligt at vælge en Zhaga-sokkel. Et valg, der giver nye muligheder for at tilpasse eksisterende armaturer til den fremtidige udvikling og nye teknologier. Hvilke gør den ideel til at anvende ved Supercykelstier, parkerings pladser mm.
I vores konfigurator kan du se alle standardegenskaberne og træffe dine ønskede valg, for at tilpasse og optimere dit projekt. Der kan eks. vælges 11 forskellige optiker til E- og L- belysningsklasser, lumenpakke, natdæmp, Zhaga, med eller uden Dali, type tilledning, 7 forskellige standard farver, og monterings beslag. Her ud over er der tilbehør som vægbeslag , dobbelt beslag og afskærmning.
Læs mere her:Evolume serien