FLC300 serien – Mulighederne er mange

Fagerhult præsenterer den nye FLC 300 LED floodlight serie fra WE-EF, en moderne og stilfuld løsning, der passer ind i såvel moderne som historisk arkitektur, Byrum og landskab.

Brug FLC300 serien til at fremhævearkitektur, objekter og til at belyse udendørsarealer med respekt for naturen.

WE-EF’s nye FLC300-serie består af tre størrelser kompakte floodlight. Det sofistikerede tekniske koncept tilbyder en række individuelle belysnings- og monteringsmuligheder til en bred vifte af applikationer.

Stilfuldt design – moderne look

Med FLC 300´s slanke, geometriske form integreres armaturerne problemfrit i forskellige omgivelser – fra moderne arkitektur til historiske bybilleder og naturmiljøer.

Men de har også et karakteristisk design: Den affasede ydre cylinder, hvor selve armaturlinsen er placeret, er et karakteristisk træk ved alle FLC300-floodlights. Det er ikke et styling element, men et resultat af funktionen, da cylinderen er en separat komponent. Fordelen ved dette er, at den kan udstyres med indvendigt optisk tilbehør, f.eks. en smal diffusorlinse med en oval lyskegle, som nemt og præcist kan justeres ved at dreje cylinderen med hånden, uden brug af værktøj.

Fleksibel lysteknologi – forskellige monteringsmuligheder

Belysningsteknologien i FLC300-serien er baseret på den gennemprøvede IOS® LED-linseoptik fra WE-EF og tilbyder 8 forskellige lysfordelinger. Med tre størrelser: 58 mm, 85 mm og 115 mm. Standard i 2700 K, 3000 K og 4000 K øvrigt på forespørgsel.

Indvendigt tilbehør der muliggør forskellige lysfordelinger:

Samt 5 forskellige optiske tilbehør, f.eks., se ovenstående. sammen med en blændingsskærm eller en snoot som udvendigt tilbehør.

Desforuden er der et bredt udvalg af monteringstilbehør – så som stolpe- eller vægbeslag, på  arm, jordspyd eller en rørklemme eller med tilpassede beslag til WE-EF RAIL66 skinnesystemet.

Læs mere om FLC 300 serien her: WE-EF

Kontakt os her.