Ny serie af industristik fra Wieland Electric, Revos Modular.

Nu præsenterer Wieland Electric revos Modular, et nyt modulopbygget stiksystem, der gør det muligt at overføre energi, signaler og data i samme stik. revos Modular er i øvrigt kompatibelt med markedsstandarden.

Modulerne kan monteres og demonteres uden brug af værktøj og derved understøtte hurtig og fejlfri idriftsætning samt hurtig og effektiv udskiftning – dette sparer både tid og penge. Takket være den fleksible konfiguration kan systemet bruges i en bred vifte af applikationer, herunder anlægsbyggeri og maskinteknik, kontrolskabe samt i energiproduktion. Maskiner og produktionsfaciliteter bliver mere og mere modulære i deres design, dette giver mange fordele for både producenter og operatører. Dette kan udnyttes optimalt ved brug af den rigtige forbindelsesteknologi.

Med dette i tankerne tilbyder Wieland Electric nu en ideel løsning i form af det nye revos Modular stiksystem.

 

Dette system er designet til at tillade strømforsyning, signal, bus og fiberoptiske kabler, der skal kombineres i et stik. Det betyder, at revos Modular stiksystem kan tilpasses helt til din applikationen.

Modulrammen installeres inde i huset til revos Basic-familien, og takket være beskyttelsesgraden IP 65 sikrer den revos Modular modulerne mod fugt og støv, så de er også velegnede til brug i mere hårde industrielle miljøer.