WAGO Denmark A/S

Ny DIN-skinneholder: WAGO 221 indtager gruppetavlerne

08c02528WAGO udvider tilbehøret til sine fjedersamlemuffer i serie 221 med en ny DIN-skinneholder. Det betyder, at det nu er muligt at anvende WAGO’s innovative fjedersamlemuffer til alle slags ledere på DIN-skinner.

DIN-skinneholderen er egnet til alle fjedersamlemuffer i serie 221. Den kan anbringes vertikalt eller horisontalt på DIN-skinnen og kan desuden efter behov monteres med skruer på jævne og glatte overflader. Ved alle fire monteringsvarianter er forsiden fortsat åben, så det er muligt at anbringe en selvklæbende opmærkningsstrimmel her, hvilket også sikrer overskuelighed i gruppetavlen ved efterfølgende tilpasninger eller udvidelser af installationen.

Praktisk design
Der er mange fordele ved den nye DIN-skinneholder takket være det særlige design: Holderen er åben på den ene side, og det giver elinstallatøren mulighed for at åbne vippepalen på samlemufferne selv efter installation. Ledere kan derfor tilsluttes før eller efter fastgørelse af samlemufferne i holderen – og demonteres igen. Designet sikrer desuden, at der altid er en teståbning tilgængelig. Det er således også muligt at foretage spændingstest, når samlemufferne befinder sig i holderen.

Det er ikke nødvendigt at bruge værktøj til at fastgøre eller løsne samlemufferne. Små låsemekanismer sikrer, at de kompakte samlemuffer ikke rutscher ud af holderen igen. Desuden er låsemekanismerne konstrueret således, at samlemufferne ikke kan løsnes ubemærket.

WAGO 221 – de kompakte fjedersamlemuffer til alle slags ledere
Fjedersamlemuffer i serie 221 fås i 2-, 3- og 5-ledervarianter og kan sikkert tilslutte fleksible ledere fra 0,14 til 4 mm2 samt en- og flertrådede ledere fra 0,2 til 4 mm2. I sammenligning med forgængeren (WAGO 222) fylder den nye fjedersamlemuffe 40 % mindre. Det transparente hus gør det desuden muligt entydigt at se, om de afisolerede ledere er langt nok inde og har den korrekte afisoleringslængde. To lettilgængelige teståbninger giver komfortable testbetingelser – selv efter installation.