Løsninger til belysnings teknologi

Wieland Electric tilbyder en omfattende portefølje af produkter til intelligent og effektiv belysnings løsninger. 

Fra gesis® GST® systemet til stikbar installation til indendørs brug og RST® MINI til anvendelse i fugtige områder, tilbyder Wieland Electric et bredt udvalg af muligheder til stikbar installation til både indendørs og udendørs brug. Porteføljen suppleres af det fleksible fladkabel gesis® NRG og gesis® FLEX for rumautomation.

Med gesis® systemet kan der spares op til 70 % installationstid og en samlet besparelse på hele installationen på 30 %
Løsninger for belysnings teknologigesis® GST18® serien er ideel til stikbar installation til belysning og pga. både den mekaniske kodning og farvekodning, er det umuligt at lave fejl i forbindelse med installationen. gesis® GST15® er udviklet for installation når pladsen er trang og er ideel f.eks. til butiksbelysning og opbygning af messestande. For installation i områder med endnu mere begrænset plads, f.eks. glasskabe og hylder kan gesis® MICRO anvendes. Den 3 & 5 polet RST® MINI er ideel til udendørs installation, og er det mindste stik til brug som stikbar installation, og det stik med højest IP tætheds klasse, der findes på markedet.
Derudover tilbyder Wieland det prisvindende fleksible fladkabel system gesis® NRG til forsyning eller forsyning og lysstyring, samt gesis® FLEX systemet der er et modulopbygget KNX rum-automation.

Den enkle og lette forbindelse af alle gesis® komponenter muliggør en hurtig, sikker og fleksibel installation. 

Se det selv – kom og besøg os på stand: C-3639

 Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på: sales@wieland-electric.dk eller på telefon: 70 26 66 35.