MTO electric a/s

Kontaktor i optimeret kapsling tåler omgivelses-temperatur helt op til 90°C 

Kontaktor i optimeret kapsling tåler 90°C

Den unikke kontaktor fra Benedict tåler en omgivelses-temperatur helt op til 90°C og er velegnet til opsætning på placeringer, hvor der bliver meget varmt.

Kontaktor og andre også el-komponenters levetid forringes ved længerevarende eksponering overfor høje temperaturer, hvilket betyder at de klimaforandringen i Danmark og verden over udfordrer klima- og airconditionanlæg i private hjem og på arbejdspladser.

På sigt vil en konstant, forhøjet temperatur nedbryde plastmaterialet. Ved moderat forhøjet temperatur i lang tid bliver plastmaterialet hårdt og porøst og går til sidst i stykker, og ved meget forhøjede temperaturer begynder plastmaterialet at blive blødt og smelter til sidst.

De unikke kontaktorer fra Benedict tåler omgivelsestemperatur helt op til 90°C* og er velegnede til opsætning på placeringer, hvor der bliver meget varmt. Det kunne f.eks. være catering- og industriovne eller styringer til kedler. Man får en meget driftssikker kontaktor med en lang levetid og kan ofte placere kontaktoren tæt på varmekilden og derved undgå høje omkostninger til lange kabelføringer, i afstand fra varmekilden.

Dyrere og mere modstandsdygtig plastikgranulat

Benedict har en mangeårig erfaring med konstruktion af produkter, der kan modstå høje temperaturer. Firmaet benytter specielle teknikker til afledning af den varme, som metallet opbygger i komponenten, når der løber strøm igennem. I modsætning til produkter af ringere kvalitet, så benytter Benedict mere metal til at lede strømmen samt et dyrere og mere modstandsdygtigt plastikgranulat, som kan tåle de højere temperaturer.

Den høje temperaturbestandighed (90 grader), som er markedsledende gælder kontaktor serierne K0, K1 og K3-07 til K3-115.
Til montering kan MTO electric a/s levere 90 graders montageledning.

Ved applikationer, der involverer høje temperaturer, kan MTO electric a/s være behjælpelig med rådgivning og valg af at løsning indenfor ventilationsløsninger og airconditioning.

*ved temperaturer over 60 grader skal der foretages derating på Ampere (nedgradering i forhold til AC1 og AC3 data værdierne).

Ring til MTO electric a/s på 75 800 310 for at høre med eller besøg MTO e-shop >>