WAGO Denmark A/S

Konfiguratorer til telekontrolteknologi

WAGO skriver et nyt kapitel inden for RTU-teknologi ved at integrere en ny telekontrolkonfiguratorer del i vores effektive e!COCKPIT-udviklingsmiljø. Det sørger for WAGO-driftsikkerhed inden for overvågning, vedligeholdelse og styring af maskiner, systemer og strømforsyningsnetværk og gør det samtidig muligt at styre disse vigtige opgaver nemt og bekvemt.

Der er flere fordele ved WAGO’s RTU-tilgang: For det første er konfiguratordel nu integreret i WAGO’s udviklingssoftware, e!COCKPIT, hvilket betyder, at de får langvarig support, der beskytter investeringen.

For det andet gør e!COCKPIT det muligt at bruge de vigtigste telekontrol-stacks, IEC-60870 og DNP3-slaver.

Den nye stand-alone WAGO-telekontrolkonfiguratorer kan også bruges uden en distribueret kontrolopgave.

Forventet tilgængelighed: Marts 2019.

 

Om WAGO

WAGO-koncernen er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Minden i Tyskland. WAGO har gennem tre generationer drevet uafhængig virksomhed og har siden grundlæggelsen i 1951 udviklet sig til en leverandør af løsninger til elektriske forbindelser og automation samt interface, som er med til at sætte standarderne internationalt.  WAGO er verdensførende inden for skrueløs forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi. WAGO beskæftiger ca. 8.500 medarbejdere på verdensplan, heraf ca. 3.600 i Tyskland. Virksomhedens seneste regnskabstal for 2017 viste en omsætning på EUR 862 mio.

 

Kontakt:
WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG

Kira Limbrock

Postfach 2880

32385 Minden

Telefon: 0571/887-0

Fax: 0571/887-169

Email: Kira.limbrock@wago.com

 

Hansastraße 27

32423 Minden

Deutschland

www.wago.com