Kabeldimensionering: Nyt samarbejde mellem Solar og PCSCHEMATIC

Solar PCSCHEMATIC samarbejde

Senior Vice President Carsten Antonisen fra Solar og salgsdirektør Dorthe Larsen fra PCSCHEMATIC er godt tilfredse med det nye samarbejde.

PCSCHEMATIC føjer nu Solar Danmark til rækken af kabelspecialister, som har oprettet deres egen database til programmet PCSCHEMATIC Cabledim.

Da PCSCHEMATIC Cabledim blev lanceret sidste år, blev det lettere at dimensionere kabler og udfærdige komplet dokumentation iht. installationsbekendtgørelsen – uanset hvilke fabrikater man benytter.

Lettere at dimensionere med Solars kabler

Det er nu blevet endnu lettere for en større kreds af installatører, da Solar, som er en af Nordeuropas største kabelleverandører, nu har oprettet deres egen database til programmet. Databasen indeholder beregningsdata for en vigtig del af Solars kabelsortiment.

Senior Vice President i Solar, Carsten Antonisen, er da også godt tilfreds med resultatet.

”Den nye installationsbekendtgørelse understreger installatørens ansvar for altid at have styr på dimensionering og dokumentation. Med vores Solar Cable-produkter i PCSCHEMATIC Cabledim kan vores kunder relativt let beregne komplekse installationer og samtidig have styr på dokumentationen,” udtaler han.

Godt for kunder hos både Solar og PCSCHEMATIC

Salgsdirektør hos PCSCHEMATIC, Dorthe Larsen, har også svært ved at skjule begejstringen.

”For os var det oplagt at arbejde sammen med en af branchens største kabelleverandører. Det gør både hverdagen lettere for vores kunder og for deres kunder. Så vi er rigtig glade for at byde Solar velkommen i samarbejdet,” afslutter hun.

Databasen fra Solar indeholder halogenfri, UV bestandige installationskabler i både kobber og aluminium fra Solar Cable samt fra Prysmian.