gesis® NRG – nyt fleksibel fladkabel, nye anvendelses områder.

Ny version af Wieland Electrics fleksible fladkabel til installation i bygninger.

Wieland udvider programmet af gesis® NRG fleksibelt fladkabel til installation i bygninger med nye typer af fleksibelt fladkabel og dermed også mulighederne for anvendelse. Udover selvfølgelig forsyning og lysstyring, er det også muligt at fremføre f.eks. en KNX bus. gesis® NRG fleksible fladkabel kombinerer kobberskinne systemets fordele med installationskablets fordele. Det er ikke nødvendigt at afisolere fladkablet til montering af ind- og output. Nem og enkel installation også rundt om hjørner.

Der er fem forskellige typer af fladkabel:

  • 2 x 1.5mm2 til bus- og styresignaler
  • 5 x 2.5mm2/5 x 4mm2 til forsyning eller forsyning og lysstyring.NRG gesis
  • 5 x 2.5mm2 + 2 x 1.5mm2/5 x 4mm2 + 2 x 1.5mm2 kombineret fladkabel system til forsyning og signal eller KNX
  • 5 x 10 mm2 til forsyning
  • 5 x 16 mm2 til forsyning

Alle fladkabler leveres i Halogenfri eller PVC version.

gesis® NRG er lige så enkel at installere som den er fleksibel. Tilslutningen af adaptere sker ved hjælp af piercing princippet, hvor skruer gennemtrænger isoleringen. Derved spares tid til afisolering m.m. Alle komponenter leveres færdig konfektioneret, dette gør montage hurtigt og enkelt.

gesis® NRG system har ikke alene bevist sit værd ved installation i marken, men har også overbevist flere eksperter. gesis® NRG systemet er derfor blevet belønnet med “iF Design Award 2016” prisen. Sammen med gesis® FLEX rum automations systemet er gesis® NRG systemet er også blevet belønnet med “Design Plus powered by light+building” prisen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på: sales@wieland-electric.dk eller på telefon: 70 26 66 35.

Vi ses på stand C-3639.