WAGO Denmark A/S

Enkelt og perfekt opmærkning med smartSCRIPT

WAGO’s smartSCRIPT er udviklet af specialister, nøje skræddersyet til brugernes behov, og det er en fremtidssikret opmærkningssoftware, der kan sammensættes med virksomhedens gennemprøvede smartPRINTER.

Sammen kan softwaren og den kompakte printer håndtere stort set enhver opmærkningsopgave fra styretavler over mekanisk udvikling til bygningsinstallationer.

smartSCRIPT imponerer på alle måder, også med opstarten. Alle applikationer såvel som printerdriveren og indstillingerne er integreret i softwaren, så der er kun behov for én installation. WAGO så behovet for intuitiv, brugervenlig opmærkningssoftware og skabte smartSCRIPT ud fra velkendte programmer, som industribrugere anvender dagligt. smartSCRIPT viser hvert eneste skridt i opmærkningsprocessen helt tydeligt, så opmærkningen af alle WAGO-produkter såvel som oprettelse af ledningsopmærkning og labels kan foregå hurtigere. Softwaren imponerer med et moderniseret display og en intuitiv arbejdsgang. Sammen kan softwaren og den kompakte printer håndtere stort set enhver opmærkningsopgave fra styretavler over mekanisk udvikling til bygningsinstallationer.

Om WAGO
WAGO-koncernen er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Minden i Tyskland. WAGO har gennem tre generationer drevet uafhængig virksomhed og har siden grundlæggelsen i 1951 udviklet sig til en leverandør af løsninger til elektriske forbindelser og automation samt interface, som er med til at sætte standarderne internationalt. WAGO er verdensførende inden for skrueløs forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi. WAGO beskæftiger ca. 8.500 medarbejdere på verdensplan, heraf ca. 3.600 i Tyskland. Virksomhedens seneste regnskabstal for 2017 viste en omsætning på EUR 862 mio.