30 ÅR MED PCSCHEMATIC AUTOMATION

I disse måneder, for 30 år siden, blev de første grundsten lagt til det system vi i dag kender som PCSCHEMATIC Automation. Fra en enkel idé til en software, til et program der i dag anvendes af virksomheder over det meste af verden. En rejse vi er stolte af, og som du får et lille indblik i her.

Som mange andre gode iværksætterhistorier, så er PCSCHEMATIC også grundlagt i små rammer med afsæt i et simpelt, men på den tid ikke nemt, mål om at digitalisere manuelle processer for at spare tid og højne kvaliteten af det udførte arbejde.

En ambition der stadig er en af grundstenene i alle de løsninger vi udvikler i dag. Bag tastaturet og tegnebrættet til den ambition stod Werner Rossen, Janni Møller og Ove Larsen, hvoraf Ove Larsen i dag stadig er en vigtig del af virksomhedens ledelse og udvikling.

I dag er PCSHCEMATIC Automation en software der anvendes af virksomheder i mere end 30 lande og mange tusinde licenser. Vi er utrolig stolte og glade for hele rejsen, og ser frem til de næste 30 år med udvikling af softwaren i samspillet mellem vores passionerede medarbejdere og dedikerede kunder.

Specielt er vi stolte og taknemmelige for at vores ambition om at være en betydende samarbejdspartner for vores kunder, og de mennesker vi er i dialog med hver dag, har bragt os her til.

Vi vil bygge videre på vores solide fundament og gøre os umage for at skabe succes ved at skabe noget sammen – at gøre dialog om konkrete idéer og behov til nyskabelse indenfor vores felt.

Læs den fulde historie om vores 30 år med PCSCHEMATIC Automation her ->