Verdens hurtigste fusions Ribbon splidsemaskine til fremtidens fibernetværk

Når nu vi introducerer Huber+Suhner’s nye tiltag mht. Ribbon i deres LISA og IANOS systemer, så giver det vel mening også at introducere verdens hurtigste fusions Ribbon splidsemaskine til fremtidens fibernetværk.

En øget efterspørgsel efter stadig mere båndbredde betyder at datacentre og store regionale netværk er nødt til at indsætte kabler med ultrahøj densitet – dette opnås blandt andet ved hjælp af Ribbon fiber.

Den nye FITEL S124M12 er designet til at splidse disse kabler med Ribbon fiber og muliggør hurtigere og mere effektiv installation af optiske fibre med høj densitet.

S124M12 er meget alsidig og gør det muligt for dig at ændre fiberguiden (V-groove) på stedet, så du med samme splidsemaskine kan arbejde med forskellige Ribbon fiberkabler / single fiber.

S124M12 splidser f.eks. 12 Fiber Ribbon på 15 sekunder og har en splidsesøm krympetid på 17 sekunder, hvilket reducerer den samlede installationstid betydeligt.

De små detaljer kan du se lige her:

FITEL S124M12 har i øvrigt samme fede features som FITEL S179A, f.eks. stor touch skærm , WI-FI kommunikation, robusthed, kompakt, design og meget mere.

Vil du høre mere, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 3411 1224.