Trulifi: Nem og hurtig internetadgang med belysningsteknologi!

Signify revolutionerer internettet med en stabil, sikker og hurtig forbindelse – hvor end der er belysning. Med den helt nye TruLifi-teknologi, kan du opnå den samme sikre forbindelse i høj kvalitet, uanset om det er ombord på en bus, et tog, et fly eller på jorden.

I løbet af den seneste tid har vi i Signify arbejdet på et pilotprojekt med italienske Ellamp SpA, der designer og fremstiller interiørsystemer og komponenter til offentlig og privat transport til veje og jernbaner – og som nu tilbyder Trulifi-systemer til busser! Dette vil forbedre passagerernes internetforbindelse i bussen, og målet er at give dem mere personlig kontrol over faciliteter som for eksempel klimaanlæg, lysstyrken ved sædet, og bestilling af mad og drikkevarer.

Trulifi-systemerne er meget stabile, da signalet ikke forstyrres af bevægelserne i bussen. Teknologien bruger en line-of-sight forbindelse, der giver passagerne deres eget LiFi-netværk, i stedet for at skulle dele radiobølger med andre rejsende. Der bruges infrarødt lys så systemet virker, selv når lyset er slukket over sædet. Derudover vil Ellamp også udnytte infrastrukturen i Trulifi til at give passagererne adgang til at styre klimaanlæg, lysstyrken over sædet, og mulighed for at bestille mad- og drikkevarer. Alt sammen via en skærm i stoleryggen foran dem.

Læs mere om TruLifi HER.