TRÆFFER DU DE RIGTIGE VALG? Når du skal etablere en ny fiberforbindelse…

Når du skal etablere en ny fiberforbindelse eller vedligeholde en eksisterende, har dit valg af værktøj og maskiner stor betydning for det endelige resultat.

Derfor er det blandt andet vigtigt, at du vælger den rigtige splidsemaskine ud fra en samlet vurdering af nødvendig præcision, arbejdsrum og økonomi.

Laver du FFTH, mindre opgaver i industrien eller skal du rejse i forbindelse med opgaveløsningen, kan du med fordel kigge på den lille NINJA NJ001 (cladding) fusionssplidser, der til trods for sin størrelse både leverer kvalitet, er nem for dig at betjene og fylder meget lidt, både i bilen, kufferten og på arbejdsstedet.

Arbejder du med back-bone, telecom eller datacentraler med kritiske applikationer, der derfor kræver ekstra stor præcision, kan du med fordel kigge på NINJA´ens storebror FITEL S179, der er en core allignment med touchskærm, flere indstillinger, nem opdatering til nyeste software samt mange andre fede finesser.

Uanset hvad du vælger, er det vigtigt, at du har helt styr på kravene til det endelige resultat. Det gavner både dig selv, din kunde og din bundlinje.

Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 3411 1224, hvis du vil høre mere om de to FITEL brødre.