Trådløs lysstyring med Interact Pro

 

 

Lysstyring er traditionelt komplekst og dyrt at installere i små og mellemstore kontor og industriområder, hvilket betyder at det ofte bliver fravalgt. Samtidig stilles der i dag større krav til energi og fejl overvågning af belysningen. Interact Pro trådløs lysstyring kan hjælpe med dette. Systemet er designet til styre op til 200 armaturer eller lyskilder. Til systemet findes der trådløs multisensor med tilstedeværelses- og lyssensor, samt trådløst og batterifrit tryk.
Da lysstyringen i Interact Pro fungerer trådløst, slipper du for at skulle trække styringskabler, der tit er forbundet med stor usikkerhed, da kundens loftkonstruktion ikke nødvendigvis er lige til at gå til, på grund af ventilation, faste lofter eller andet.

Systemet kobles til clouden via en gateway, og med et web dashboard er det muligt at se energiforbrug og eventuelle fejl på sine armaturer og lyskilder. Det giver virksomheder mulighed for enkelt at tilpasse og overvåge deres belysning. Ligeledes kan installatøren tilbyde sine kunder en serviceaftale, ved fjerndiagnostik af virksomhedens belysningen og derved sikre kunden en optimal drift og vedligeholdelse.

Kommunikation mellem armaturer, sensorer, tryk og gateway er baseret på Zigbee 3.0, som er en åben trådløs standard. Selve opsætningen af systemet indreguleres med en intuitiv app til iOS og Android. Typisk opsætning af hele systemet tager ikke mere end 1-2 timer.  Interact Pro systemet giver også de ansatte mulighed for at indstille belysningen med deres smartphone, så de kan tilpasse lyset til deres opgaver og tidspunkt på dagen. Interact Pro gør det muligt at arbejde smartere, samtidig med at det forbedrer medarbejdernes produktivitet og trivsel, samt reducerer energiomkostningerne.

Interact Pro fungerer problemfrit med Interact Ready armaturer og lyskilder fra Philips.

Læs mere om Interact Pro her: https://www.interact-lighting.com/da-dk/what-is-possible/interact-pro