To stærke hjælpere – Kataloger: DIOFLEX LED bånd og Alu profiler samt CASAMBI

Danmarks stærkeste program – LED bånd, Alu profiler og styringer

Du får det hele ét sted – udover det megastore udvalg i ”hardware”, så får du også ekspert rådgivning, hurtig og sikre projektering, og ikke mindst dag til dag-levering.

Der er uendelige muligheder med dette lagerførte brede sortiment af LED bånd, profiler, afdækning og tilbehør, alt i høj og lækker kvalitet. Der er mere end 15.000 forskellige løsninger, blot når vi kigger på kombination af LED bånd, Alu profil og afdækning, dertil er der utallige styrings- og monteringsmuligheder.

Så slå dig bare løs.

 

Nemt at stykke sammen!

Du altid kan ringe – 9722 0817, men vi har gjort det ekstra nemt for dig, når du skal have inspiration og bestille LED bånds belysning.

Du kan i det store katalog nemt og overskuelig bestille de LED bånd, Alu profiler og styringer du skal bruge.  Ja du kan endda bestille direkte i kataloget.

  • 80 siders overblik og inspiration
  • alle produkter lagerført i Herning
  • hjælp til  projektering og lysberegninger

TJEK DIOFLEX katalog

Bestil DIOFLEX katalog

______________________________________________________________________________________________________________________________________

CASAMBI – trådløs lysstyring via bluetooth

 

Du kan i kataloget få overblik over de CASAMBI produkter vi lagerfører. Der er en god beskrivelse af produkternes egenskaber, som hjælper med det rette valg.

  • 24 siders overblik og inspiration

Tjek CASAMBI katalog

Bestil CASAMBI katalog

– og hvis det stadig driller, så ringer du blot til vores teknikere 9722 0817, så kan de hurtigt hjælpe dig videre.