Teklet udvider – igen

Det har været et travlt år for Teklet. Nu udvider vi endnu en gang på medarbejderfronten. Peter Groth kommer med mange års erfaring inden for fiberbranchen og er startet hos Teklet d. 1. december.

– Det har været et hektisk år med et stigende antal ordrer, kundebesøg og rådgivning på større projekter. Derfor udvider vi endnu en gang på medarbejderfronten, så vi står godt rustet til et forhåbentlig endnu travlere 2019, siger Henrik Hedegaard, ejer af Teklet.

I foråret blev Hanne Thonesen ansat, og her pr. 1. december har Peter Groth sat sig bag skrivebordet hos Teklet i Stenløse. Og Peter er en mand med stor erfaring inden for branchen.

– Jeg har arbejdet med det, man kalder forbindelsesteknologi, det meste af mit voksne liv. Så jeg har på en eller anden måde altid arbejdet med kobber og fiber, hvor et signal sendes af sted og skal modtages i den anden ende, fortæller Peter Groth og fortsætter:

– Det har hovedsageligt været salg de sidste mange år, men jeg har haft fingrene med inde over hele processen. Alt fra projektstyring og indkøb til kundebesøg. Jeg har haft produkter og løsninger i hænderne, været med til at lave installationer og netværk færdige og få testet dem af, så jeg med egne øjne kan se, at de lever op til kravene. Jeg kender altså sammenhængene og egenskaberne.

Nu starter Peter Groth et nyt kapitel i karrieren. Stadig med samme indhold.

– Jeg glæder mig til de nye udfordringer. Jeg har kendt Henrik siden 1986 og glæder mig til at arbejde sammen med ham og udvikle Teklet yderligere. Jeg skal være med på hele paletten; rådgive, vejlede, inspirere, give ideer og besøge kunder. I bund og grund handler det om at hjælpe kunden med det, kunden har brug for. Det er jo lige i Teklets ånd, siger Peter Groth.

I kan kontakte Peter på:

Mail: pg@teklet.dk
Mobil: 5388 2850

Læs mere om Teklet her.