Som teknologien udvikler sig, forventes batterier at blive endnu mere avancerede og effektive

Hos ACTEC handler mange af vores opgaver om at sikre kunden værditilvækst

At distribuere batterier handler ikke bare om at købe og sælge produkterne. Hvis vi med vores konstant voksende viden om batterierne kan hjælpe kunderne til løsninger, der bedre løser opgaverne end standardprodukter, så kommer vores viden kunderne godt til nytte.

Vi udvikler hele tiden batteripakker, der sikrer, at de enkelte celler i konstruktionen fungerer under optimale termiske forhold – så man kan trække maksimal strøm og energi ud af batteripakken i forhold til en konkret applikations behov.

Specielt når man har med højenergibatterier med Li-teknologi at gøre, så kan det være afgørende, at cellerne ikke kommer i fysisk kontakt med hinanden. Det kan være en udfordring, hvis man nu skal fremstille en batteriforsyning med en høj kapacitet, der skal kunne rummes inden for kompakte fysiske rammer. Hvis man ikke beskæftiger sig med batterier i det daglige, tænker man måske ikke over, at det er vigtigt, at der skal kunne passere et luftflow rundt om de enkelte celler. Der findes tilfælde, hvor manglende viden om batteriernes mekaniske egenskaber har givet brand i strømforsyninger. Men ved at trække på vores produktviden kan man opnå kompakte højenergiforsyninger, der kan fungere både sikkert og længe.

Inden batteriet når markedet, gennemgår de omfattende tests i vores test- og compliance afdeling for at sikre, at de opfylder sikkerhedsstandarder og ydeevnekrav. Dette inkluderer kapacitetstest, cyklustest og termiske tests for at evaluere batteriets reaktion under forskellige forhold.  Gennem kvalitetstests kan vi udvikle dokumentation til anskaffelse af diverse certificeringer – fx hvis dine batterier skal benyttes i medicinsk udstyr eller lignende.

Kontakt ACTEC +45 87 11 99 99, vi har mere end 30 års erfaring i at sælge batterier.  Siden 1991 har vi været officiel distributør af Panasonic batterier og derved leveret markedets højeste kvalitet til vores kunder.