Sørg for, at du er klar til CLF-ni kompaktrør forbuddet

 

 

 

 

 

 

 

Bliv ikke efterladt i mørket.

Med det europæiske RoHS-forbud vil EU-lande udfase adskillige konventionelle lyskilder – startende med konventionelle kompaktrør den 24. februar 2023.

 

Det nemmeste alternativ er at udskifte dine CFL-ni kompaktrør med Philips CorePro PL LED, som tilbyder en nem, fremtidssikret overgang med bred ballastkompatibilitet, energieffektivitet og en lang levetid, på op til 30.000 timer.

På grund af de høje energipriser er tilbagebetalingstiden kun mellem 4 og 12 måneder, afhængigt af lyskildetype og anvendelse.

Se Philips CorePro PL sortimentet her

 

Du kan også bruge vores

 

LED konverteringsværktøj

 

for at finde det rigtige alternativ til dine konventionelle lyskilder.


 

Udskift downlighten til en ny LED version.

I stedet for at udskifte CLF-ni kompaktrøret, kan du vælge at udskifte hele downlighten til en ny, energibesparende version. Til det formål har Philips en række forskellige downlights både i Coreline og Ledinaire familien. Find dem her

 

Og hvis din udskæring i loftet ikke er en standardstørrelse (mellem 150 og 280 mm), kan du nemt konfigurere en ny 3D-printet downlight der passer præcist, med Philips PerfectFit downlights.

Se hvordan her med Philips 3D- print konfiguratoren


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder fra Signify 

Hvis du ikke allerede modtager vores nyhedsbrev, så går du glip af en masse af spændende nyheder. Vores nyhedsbrev udkommer ca. to gange om måneden, og indeholder spændende nyheder fra Signify og vores relaterede brands, som Philips & Interact Pro.

Tilmeld nyhedsbrev her