Skywire leverer fiber til hjemmet ved hjælp af effektiv blæsemaskine fra Teklet

Skywire fra Esbjerg leverer fiber til hjemmet, som gør, at kunderne får en hurtigere og billigere forbindelse. Det kan blandt andet lade sig gøre takket være en effektiv og brugervenlig blæsemaskine til indføring af fiberkabel fra Teklet.

”Det er en fiks lille maskine, der gør, at jeg kan være med til en konkurrencedygtig pris. Den er med til at gøre, at jeg kan levere noget, der ellers er forbeholdt de store spillere på markedet. Det betyder rent faktisk, at en lille mand fra Esbjerg kan levere fiber til hjemmet”.

Ordene falder uden tøven fra Jens Jönsson. Han ejer Skywire, der holder til i Esbjerg, og blandt andet leverer fiber til hjemmet.

Den fikse, lille maskine, der er med til at gøre dette muligt, er en Jet Mini købt hos Teklet. Maskinen kan blæse fiberkabler ind i fiberrør.

”Når jeg ringer til Henrik fra Teklet, kommer han altid med nogle løsningsforslag og ideer. Det er en rigtig god sparring. Og det har det også været med denne blæsemaskine”, fortæller Jens og fortsætter:

”Jeg pløjer fiberrør ned i stedet for at grave. Det går markant hurtigere. Jeg kan nå 800 meter i løbet af et par timer. Og derefter kan jeg blæse fiberkabler ind i blæserørene med denne prisfornuftige blæsemaskine”.

Maskinen fås i flere størrelser. Denne, som Jens og Skywire bruger, kan blæse fiberkabler med en diameter fra 0,8 mm til 10 mm ind i blæserør fra 5 mm til 16 mm. Og kan blæse op til 1.000 m.

”Det er rigeligt til mig, når jeg fx skal have fiber til hjemmet i mindre lokalområder. Det er fiber fra gadeskabene til hr. og fru Jensen. Maskinen er supernem at bruge. Jeg skal blot justere størrelser og blæse luft ind gennem røret, så fiberkablet svæver i røret”, forklarer Jens og fortsætter:

”Det rigtige værktøj er jo det halve af opgaven. Den har virket fra dag et. Ordentlig kvalitet og nem at bruge. Med min løsning får kunderne en forbindelse, der er 20 procent hurtigere – og 20 procent billigere”.

Lille investering med stort potentiale

Hos Teklet er man glade for serien af blæsemaskiner fra Gamm-Bud. – og for de gode resultater hos Skywire.

”Blæsemaskinerne er lette at bruge og har en god holdbarhed. De anvendes til indblæsning af mikrofiberkabler”, siger Peter Groth fra Teklet og fortsætter:

”Blæserør etableres typisk i større anlægsprojekter, for eksempel i forbindelse Fiber til hjemmet (FTTH) eller langs vejnettet. Blæserørene kan også være nedgravet samtidigt med el, vand og varme. Og det kan med fordel også anvendes i større bygninger; eksempelvis på hospitaler”.

Teklet tilbyder blæsemaskiner i flere varianter, der kan håndtere fiberkabler fra en diameter på 0,5 mm op til 20 mm. Blæserørene, der indblæses i, går fra en diameter fra 5 mm op til 50 mm. De mindste modeller drives af en skruemaskine samt en kompressor.

”En stor fordel er, at det er nemt og billigere at udvide med flere fibre. En blæsemaskine er en lille investering til en god pris”, slutter Peter.

Se og læs mere om blæsemaskinerne hos Teklet her.

Vil du høre mere om blæsemaskinerne, så kontakt Peter eller Henrik hos Teklet på telefon 3411 1224 eller mail teklet@teklet.dk.