Skift fra Konventionel belysning til LED belysning

Gør dig klar til EU’s forbud af fluorescerende lys

Den Europæiske Unions RoHS-direktiv1 begrænser brugen af visse farlige stoffer i elektrisk og elektronisk udstyr, heriblandt brugen af kviksølv i belysningsprodukter. Direktivet indeholdt undtagelser for en række produkter, som nu er blevet revideret af Europa-Kommissionen  – med stor indvirkning på lysstofbelysningsprodukter.

SLR2 (Ecodesign Regulation, der har været på plads siden september 2021) udfaser desuden produkter, der ikke opfylder effektivitetskravene. Tilsammen hjælper begge regler med at beskytte miljøet og folkesundheden ved at håndhæve klimavenlig bæredygtig belysning.

Vær forberedt – med Philips’ LED-løsninger

Højeste standard inden for LED-teknologi giver mange fordele:

  • Drastisk reducerede energiomkostninger og længere levetid
  • Lignende eller endda forbedrede belysningsresultater sammenlignet med konventionelle produkter – samt mindre vedligeholdelse
  • LED-lyskilder og armaturer kan integreres i smarte belysningssystemer
  • En bred portefølje af fremtidssikrede, kvalitetsrige og enestående Philips LED-lyskilder og armaturer,som er nemme at installere, hvilket giver en simpel overgang til LED

Skift nemt til LED

Brug vores oversigter til at se, hvilke lyskilder der er berørt af den nye lovgivning, hvornår de udfases, og hvilke Philips’ LED-lyskilder og -armaturer der tilbyder problemfri udskiftning.

Download Philips konverteringsoversigt her

Du kan finde meget mere hjælp og information på vores dedikerede hjemmeside her