Signify udnævner ny salgsdirektør i Danmark

Signify har udpeget Claus Sabinsky som ny salgsdirektør i Danmark med ansvaret for det professionelle marked. Det sker efter at Michael Kragh er trådt tilbage fra posten efter længere tids sygdom. Claus Sabinsky har bestridt posten i den periode, hvor Michael Kragh har været fraværende og har nu overtaget rollen permanent fra april 2024.

Claus Sabinsky er oprindeligt uddannet installationstekniker og har haft en lang karriere inden for belysning. Først på grossistsiden og derefter i Osram, hvorfra han kom til Philips i 2012.  Claus har de sidste 12 år været sales manager med ansvaret for Signifys salg til det professionelle marked.

“Jeg ser frem til at fortsætte med at levere stærke resultater med det kompetente danske team med særlig fokus på intelligent belysning og energieffektive løsninger til vores kunder og partnere. Vi kommer alle til savne Michael Kragh på kontoret. Han har altid været en stor inspiration for mig og en god leder. Jeg ønsker Michael alt det bedste fremover,” siger Claus Sabinsky.

Signify ser frem til de nye perspektiver og den vækst, Claus vil bringe til virksomheden med sit engagement i intelligent og energieffektiv belysning.