Shelly lagerført hos GN belysning

Shelly – professionelt smart home

– system til styring af lys, varme, ventilation, garageporte, mørklægning og meget mere

 

Lagerført hos GN belysning

Du finder Shelly komponenterne på vores lager i Herning.

Dag til dag levering

Vi leverer naturligvis dag til dag, så bestil inden kl. 17.30 og du har det næste dag – ja endda inden kl. 7.00, hvis du har morgen levering.

Du kan få et hurtigt overblik i vores Shelly katalog eller i webshoppen

Tjek Shelly katalog

Find Shelly produkterne i webshoppen

 


 

Med Shelly er alt som det plejer – bare smart

Du skaber en smart installation, uden at det påvirker funktionaliteten af eksisterende afbrydere og betjeningstryk.  Alle afbrydere bliver bare intelligente, med mulighed for at programmere dem, som kunden ønsker. Man får desuden mulighed for at overvåge energiforbrug, opsætte grupper, tidsstyring, alarmzoner og meget mere samtidig med, at du kan integrere med mere end 200 forskellige tredjepartssystemer. Installationen tager i gennemsnit mindre end 10 minutter for hver enhed.

Automatiser lyset

Når du har installeret relæer, lysdæmpere og intelligente lyskilder, er det tid til at begynde at automatisere dine enheder. Batteridrevne bevægelsessensorer fra Shelly kan installeres overalt. De registrerer både bevægelse og lysniveau, så lyset automatisk tændes og slukkes, når det giver mening. Dør-/vinduesensorer kan på samme måde tænde lyset i indkørsler, når hoveddøren åbnes efter solnedgang, og med natfunktionen, vil lyset altid tænde på et behageligt niveau.

Få overblik over dit energiforbrug og spar

Næsten enhver Shelly-enhed har indbygget energimåler. Det giver mulighed for at lære om energiforbruget på hver enkelt enhed med både realtidsmåling og 5 års gratis lagring af data. Det er også muligt at kategorisere Shelly-enhederne, så det er nemmere at aflæse statistikker og se, om de store syndere kommer fra underholdning, madlavning, ladning af elbilen eller noget helt andet.
På et solcelleanlæg, kan man løbende overvåge forbruget med Shelly Pro 3EM. Enheden kan både måle forbrug og produktion på tre faser og baseret på den information, kan du begynde at spare penge, ved at udnytte overskudsproduktionen på at lade elbilen, opvarme boligen eller lignende.

 


Rådgivning og hurtig hjælp

Vores teknikere hjælper gerne, hvis du er i tvivl om valg af komponent og funktionalitet. Du tager blot fat i os, så kan vi hurtigt hjælpe dig videre.

Telefon: 9722 0817