Sagsstyringsprogrammer – Jo GN belysning er med!

GN belysning har investeret massivt på den digitale front og præsenterer fuld integration med markedets største udbydere af de populære sagsstyrings programmer på EL & TEKNIK 2018 i Odense.

På Danmarks største el-fagmesse, EL & TEKNIK 2018, i Odense Congress Center d. 15.-17. maj, præsenterer GN belysning fra Herning deres omfattende digitale platform, som understøtter kundernes behov for kontinuerlig optimering af deres arbejdsgange.

– ”Vi har investeret massivt på hele den digitale kommunikation med vores kunder”, forklarer Jørn Falck fra GN Belysning og uddyber ”Vi er fuldt ud bevidst om vores kunders ønsker om at forenkle deres hverdage, ikke mindst deres indkøb og administration. Derfor har vi nu fuld integration med de mest populære sagsstyringsprogrammer og desuden tilført vores hjemmeside de funktioner, der ligeledes gør vores kunders hverdage nemmere”.

– Det gør arbejdet langt lettere og mere fleksibelt for elinstallatøren, fastslår han.

Sagsstyringsprogrammer

Indtil videre har GN belysning fuld integration med Minuba, Ordrestyring.dk, KlarPris.dk, E-komplet og EG gruppen. Med fuld integration forstås at sortiment, priser, rabatter og fakturering er tilgængeligt igennem disse programmer.

Jørn Falck udtaler, ”Disse programmer letter installatørens hverdag betragteligt og det har fra dag ét været vigtigt for os at støtte op om denne forenkling”.

Sagsstyringsprogrammerne er i en rivende udvikling og flere udbyder kommer hele tiden til og flere funktioner tilføjes. GN belysning følger nøje med i denne udvikling og sikrer deres kunder får fuldt udnytte.

 

http://www.gnbelysning.dk

Et andet af de digitale områder, der kan hjælpe kunderne med en enklere integration, er hjemmesiden hvor en meget stor del af kundernes indkøb sker fra.

Også her er GN belysning med helt fremme og investerer kontinuerligt i de nyeste teknologier. Blandt andet er den smarte favoritliste og automatisk opdatering af pris- og rabat filer meget populær blandt nuværende kunder.
I kundecenteret kan kunden få et samlet overblik over fakturaer, leverancer osv.

 

Find GN belysning på messen

GN belysning deltager igen i år på Danmarks største el-fagmesse, EL & TEKNIK 2018, i Odense Congress Center d. 15.-17. maj på stand #3041 i hal C. Hos virksomheden på Birkegaardsvej i Herning glæder alle sig til at vise de digitale løsninger frem.

Hvis du ikke kan vente, kan du se en video om de digitale løsninger? Klik her og se mere på hjemmesiden.

For yderligere information kontakt:

 

Jørn Falck

GN belysning A/S
Birkegaardsvej 4,
 7400 Herning
T: +45 9722 0817
M: +45 2243 9938
e-mail: JF@gnbelysning.dk