Sådan kan du gøre en forskel når du vælger kabler

Ønsker du at gøre en grøn forskel så er indkøb af kabler hos NKT et godt sted at starte!

Vil du også gøre en grøn forskel, men har svært ved at komme i gang? Et nemt skridt er at købe lokalt og bæredygtigt for at minimere CO2-aftrykket. Her kan vi hjælpe. Vores installationskabler er produceret på vores fabrik i Asnæs, som kører på grøn strøm.

Samtlige af NKTs fabrikker kører på 100% grøn strøm og vores kabler til det danske marked bliver produceret på vores fabrik i Asnæs.  Du kan derfor være sikker på at dine kabler bliver produceret bæredygtigt og er af den højeste kvalitet.

Den miljømæssige dagsorden vinder stigende indpas på elmarkedet og vi har mange muligheder for at justere forbruget af byggematerialer, så det ikke tager så hårdt på jordens ressourcer. Er du én af dem, der ønsker at gøre en forskel, men som ikke lige præcis ved, hvordan, så er indkøb af dine kabler et godt sted at starte.

Hvorfor arbejde med NKT kabler?

Vi oplever nemlig en stadig stigende efterspørgsel fra vores kunder, om bæredygtighed og vi vil gerne understøtte din forretning med fokus på en grønnere løsning. I NKT arbejder vi dagligt med at oplyse og rådgive vores kunder til mere miljørigtige og grønne løsninger, for det vil gøre en betydelig forskel i det store billede. Du kan f.eks. med grøn samvittighed fylde lageret med kabler fra NKT fordi:

  • Du bidrager til den grønne omstilling
  • Du køber dansk og bæredygtigt
  • NKT Recycling Centre genanvender dit kabelskrot

NKT kabler er godkendt til anvendelse i Svanemærket byggeri
Mange danske virksomheder arbejder på at sikre, at alle direkte leverandører kun bidrager med leverancer til virksomheden, der er baseret på 100 pct. grøn strøm, ellers vil de se sig om efter andre leverandører.

NKT driver sin produktion af kabler med elektricitet fra vedvarende energi og reducerer dermed CO2-udledningen fra vores energiforbrug med 66%. For NKT er skiftet til grøn strøm et vigtigt skridt i at understøtte den globale omstilling til vedvarende energi ved at reducere CO2-aftrykket af vores kabelløsninger.

Læs mere her.