Produktnyheder fra Signify!

Nyheder til kontor og sekundær belysning

CoreLine Panel Gen4 med mulighed for farveændring eller Wielandstik
CoreLine Panel møder alle kravene til kontorbelysning med dets lyskvalitet og blænding <19. Serien er udvidet med to nye versioner: et multifarvet panel for fleksibiliteten til at ændre lumenudbytte og farvetemperatur som projektfaserne skrider frem, samt Wieland-versioner der gør det nemmere at installere med dets quick connector (3-polet Wieland til PSU og 5-polet Wieland til DALI-versioner). Læs mere her.

Perfekt farvetemperatur på budget
Nu får du muligheden for at skifte farvetemperaturen og dermed stemningen på kontorer, skoler, gangarealet og lignende steder, hvor der er behov for sekundær belysning. Ledinaire Downlight kan indbygges direkte i isoleringen, hvilket simplificerer installationen. Læs mere her.

Ny højeffektiv CoreLine Tempo-projektør i X-large

CoreLine Tempo X-large projektørbelysning
Den nye CoreLine Tempo X-large er en konkurrencedygtig 1:1-erstatning for 400W HID-projektører, der sikrer besparelser på op til 40 %. CoreLine Tempo X-large er ideel til industri, parkeringsarealer, sportspladser og facader, grundet dets robuste design og dets vibration- og vindsikring. Læs mere her.

Nyheder til industri

Byg lyslinjer med CoreLine Grundarmatur Gen3
Benyt det nye CoreLine Grundarmatur til at skabe æstetiske lyslinjer i en lang række applikationsområder fra industriel produktion til generel belysning. Den nye generation er udvidet med en 10.000 lm version i 1800mm for flere applikationsmuligheder. Vi har beholdt muligheden for gennemfortrådning for mere fleksibilitet. Læs mere her.

Nyt industriarmatur på budget
Ledinaire Industriarmatur IP66 er et industriarmatur i IP66 med høj værdi for pengene. Det er nemt og hurtigt at installere grundet push-in connectoren der overflødiggør værktøj. Med Ledinaire Industriarmatur IP6 får du høj værdi for pengene i applikationsområder fra parkering til industri. Læs mere her.

Ny spotbelysning i promoforpakning
MASTER LEDspot 230V giver en varm, halogenlignende effektbelysning og er perfekt til spotbelysning. Nu kommer den i pakker af 5 stk. som er perfekt til kampagner. Læs mere her.