EOT – Electronics of Tomorrow

Russiske spioner, supplychain attacks, non liniere junction detectorer, og et ondt laderkabel til telefonen

Keld Normann, Security Consultant, Dubex A/S
Torsdag 9. maj kl. 10:00 – 11:50 på EOT 2019

Keld vil også fortælle lidt om hacker robotter, TOR nettet, og komme med et par gode råd til at undgå at blive set på hacker radaren.
Sidst vil han også give en live demo af hvordan et laderkabel til en telefon kan inficere en computer.

Keld Norman er IT-Sikkerheds ekspert og konsulent hos Dubex, Danmarks største rent IT-Sikkerheds fokuseret firma der rådgiver og supporterer sikkerhedsløsninger for danske virksomheder globalt. Han er SANS GIAC certificeret som Forensics Examiner og en del af Dubex Incident Response team (D.I.R.T) der rykker ud og hjælper kunder der er blevet kompromitteret.

Keld har bl.a. en fortid i IBM hvor han har arbejdet med både Mainframe, AIX og Linux. Udover det daglige arbejde med opsætning af Check Point firewalls, RedTeam øvelser og incident response udkald, er han tit ude og holde foredrag og visualisere hvordan hackerne arbejder og underviser børn i alderen fra 7-10 år i den lokale Coding Pirate forening i Allerød.

Læs mere her

Som besøgende på EOT er forplejningen gratis – og foregår i udstillingsområdet, hvilket sikrer optimale rammer for business og networking

Du kan ligeledes deltage gratis i alle konferencer – så dyk ned i programmet, find dine favoritter og planlæg dit besøg på EOT 2019.
Se konferenceprogrammet her