Røggasmålinger på den smarte måde: Den nye testo 300 røggasanalysator

Endnu en opfindelse fra den tyske måleudstyrsspecialist Testo: Den nye røggasanalysator testo 300 kombinerer intuitiv touch-betjening med et robust design og hurtig dokumentation.

Utrolig intuitiv: Betjent med Smart-Touch teknologi
Den mest iøjnefaldende funktion på den nye testo 300 er det store 5” Smart-Touch display, som giver en utrolig intuitiv betjening – nøjagtig som en smartphone. Udover af vise alle måleværdier i HD som en graf eller tabel, er det også blevet nemt at lave dokumentation. Og så kan du bruge din testo 300 efter blot ét tryk på knappen i standby mode – takket være Smart-Touch teknologi.

Utrolig robust: Designet
Testo 300’s konstruktion er af høj kvalitet og er meget robust, hvilket gør den velegnet til brug i hårde miljøer. Det ridsefaste display er nedsunket og udstyret med en udskiftelig beskyttelsesfilm. Fire magneter gør det muligt, at fæstne instrumentet. Og den ekstremt langtidsholdbare målecelleteknologi har en automatisk fortynding på op til 30.000 ppm CO.

Utrolig brugbar: Menuerne
Meget strukturerede og tydelige menuer til alle applikationer i varmesystemer er lagret i testo 300. Dette gør følgende målinger muligt: Røggas, træk, målinger i hht. BlmSchV, CO, sodtal, differenstryk, differenstemperatur, tæthedstest eller O2 luftindtag.

Utrolig effektiv: E-mail rapporter
Målerapporter, som indeholder alle informationer om måleværdier, kunder og varmesystemer, kan laves direkte med en testo 300. Det er også muligt, at tilføje dine egne kommentarer. Kunden kan bekræfte teknikerens arbejde med en elektronisk signatur direkte på testo 300. Du kan sende rapporter til kontoret eller kunden via trådløst LAN. Rapporterne gemmes også i måleinstrumentet.

Utrolig fleksibel: Konfigurationen
Kunderne kan vælge mellem 2 eller 4 års garanti på målecellerne. Udover O₂ og CO er det muligt, at tilføje en 3. målecelle til måling af NOx. Der tilbydes forskellige sæt med specielle instrumentkonfigurationer og individuelt tilbehør, som er specielt designet til at opfylde de krav, der er til varmeteknikere og skorstensfejere.

Læs mere om testo 300 røggasanalysator her.

Se hele vores sortiment af røggasanalysatorer her.